Samsung'un yeni Galaxy Note7 akıllısının batarya performansı ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un yeni Galaxy Note7 akıllısının batarya performansı ortaya çıktı
Samsung'un Galaxy Note7 adındaki yeni phablet modeli bu ay başında resmi olarak duyuruldu ve duyurunun arkasında da bazı pazarlarda ön siparişe çıkan akıllı telefon 19 Ağustos tarihi itibari ile de satışa sunulmaya başlanmıştı. Bir çok yenilik içeren akıllı telefon Samsung'un diğer edge modelleri gibi iki yanı kavisli ekran ile geliyor.



Samsung'un yeni akıllısı 5.7" büyüklüğünde Super AMOLED dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın ekran çözünürlüğü 2560x1440 piksel Quad HD olurken, ayrıca 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile pazara sunuldu. Ayrıca bir süre önce cihazın 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonu da ortaya çıkmıştı ve bu versiyon yakında Çin'de satışa çıkabilir.

Galaxy Note7'nin arka yüzünde 12MP Dual Pixel kamera bulunuyor ve ayrıca Selfie kamerası da 5MP olarak gelmekte. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan cihaz ayrıca S-PEN ve USB Type-C desteği de içerirken, suya ve toza karşı dayanıklı yapı içeriyor.

Yonga seti olarak farklı pazarlarda Qualcomm Snapdragon 820 ve Samsung Exynos 8890 olmak üzere farklı yonga setleri ile sunuluyor.

Samsung'un bu yeni akıllısı ayrıca 3.500mAh batarya içeriyor. Daha önceki model olan Galaxy Note5 ise 3.000mAh batarya ile gelmişti. Yeni cihazın batarya performansı da büyük merakla beklenirken, ilk test sonuçları ortaya çıktı. Hem Qualcomm hem de Samsung'un yonga setini içeren versiyonların performansı aşağıda görülebilmekte.
Samsung'un yeni Galaxy Note7 akıllısının batarya performansı ortaya çıktı
 


Üst Alt