Samsung'un yeni Galaxy C modellerinin metal kasa tasarımı ile geleceği kaydediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un yeni Galaxy C modellerinin metal kasa tasarımı ile geleceği kaydediliyor
Her geçen sens daha yüksek satış rakamlarına ulaşarak, zirvedeki yerini sağlamlaştıran Samsung, 2016'da da liderliğini kimseye bırakmayacak gibi görünüyor. Firma arka arkaya yeni model duyuruları gerçekleştirirken, özellikle de üst seviyede Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge adındaki modelleri dikkatleri üzerine çekmişti. Şubat sonunda duyurulan modeller bir çok ülkede satışta.



Samsung, diğer taraftan bazı önemli serilerinin de yeni nesil temsilcilerini sunmaya başlamıştı. 2015 sene sonunda, Aralık ayında 2016 Galaxy A Serisi gün yüzüne çıkmış ve sonrasında da 2016 içerisinde yeni Galaxy J modelleri firmadan gelmişti.

Bir süredir Samsung'un yeni bir seri daha sunma çalışmaları içerisinde olduğu yönünde bilgiler geliyor. Bu yeni seri Galaxy C olarak adlandırılacak ve şimdi de yeni bilgilere göre bu akıllı telefonlar metal kasa ile sunulabilirler.

Bir süre önce SM-C5000 model numarasında sahip olan ve büyük ihtimalle de Samsung Galaxy C5adı ile sunulacak olan yeni bir model Hindistan'da görünmüştü. Gümrüklü malların takip edildiği ZAUBA'da ortaya çıkan cihazın test amacı ile gönderildiği ortaya çıkmıştı.

Ayrıca cihaz benchmark sonuçlarında da görünürken, akıllı telefona dair bazı detayların da gün yüzüne çıktığını söyleyebiliriz. Sadece bu model değil, ayrıca SM-C7000 olarak başka bir Galaxy C modeline dair de bilgiler geliyor.

Henüz yeni cihazların ne zaman sunulacağına dair bilgi ise bulunmazken, Samsung'un çok fazla süreyi uzatacağını düşünmüyoruz.
Samsung'un yeni Galaxy C modellerinin metal kasa tasarımı ile geleceği kaydediliyor
 


Üst Alt