Samsung'un yeni bir orta seviye akıllısı GFXBench'te ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un yeni bir orta seviye akıllısı GFXBench'te ortaya çıktı
Samsung, bu sene Ocak ayı ile birlikte yeni akıllı telefon modelleri sunmaya başlarken, ilerleyen dönemlerde de farklı modeller gelmeye devam edecek ve özellikle de Mart ayı sonunda resmi olarak duyurulacak olan firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve bu cihazın büyük versiyonu merakla bekleniyor.



Diğer taraftan farklı modeller hakkında da bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung'un yeni bir akıllı telefon modeli GFXBench adından benchmark uygulamasının veri tabanında ortaya çıktı. Samsung SM-G615F model numarasına sahip olan akıllı telefon orta seviye donanım özellikleri ile geliyor.

GFXBench üzerinden bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunuluyor. Cihaz gücünü ise MediaTek'in 2.3Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-T880MP2 grafik işlemci içeren Helio P20 yonga setinden alacak.

Yeni akıllı telefon 3GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca cihazın dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta. Samsung SM-G615F'in arkasında 12MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da yine 12MP çözünürlükte geliyor.

Büyük ihtimalle bu yeni cihazın Galaxy On7 Pro (2017) olabileceğini söyleyebiliriz. Geçtiğimiz sene Temmuz ayında Galaxy On7 Pro akıllı telefon SM-G600F model numarası ile gelmişti. Bu da model numarasından yeni cihazın Galaxy On7 Pro (2017) olabileceğini gösteriyor.

Henüz bu yeni akıllı telefonun ne zaman sunulacağına dair bilgi de bulunmamakta.
 
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Galaxy J7 Prime ın bir üst modeli olarak sunulacaktır büyük ihtimal,
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall


Üst Alt