Samsung’un yeni akıllı telefonu “Galaxy Memo” karşımıza gelmeye hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı telefon pazarının dev isimlerinden bir tanesi olan Güney Kore devi Samsung, son dönemde Galaxy S4 adında ki amiral gemisi ve duyurduğu bir çok Galaxy S4 versiyonu ile gündemde yer almakta. Firma her ne kadar bu yeni akıllı telefon modelleri ile meşgul olsa da yeni cihazlar üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.
Yeni ortaya çıkan bir bilgiye göre Samsung, Galaxy Memo adında ki yeni bir cihazını sunmaya hazırlanıyor. Yeni akıllı telefonun iddia edilen teknik özellikleri ise 4.5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel çözünürlüğünde HD TFT LCD ekrana sahip olacak. Bu da 5″ seviyesini büyük bulan akıllı telefon kullanıcıları için bir seçenek olacağını gösteriyor. Ayrıca yonga seti olarak da dört çekirdekli işlemci içereceği ve çekirdek saat hızının da 1.4Ghz olacağı iddialar arasında yer alıyor. İşletim sistemi olarak da Google Android 4.2.2 Jelly Bean üzerinde çalışacağı kaydediliyor. 2GB sistem belleği, 8MP arka kamera diğer özellikler arasında yer alıyor.
Henüz bu yeni akıllı telefon hakkında doğrulama yapamıyoruz. Bu yeni akıllı telefon Samsung‘dan gelebilir ya da görseller başarılı bir Photoshop çalışması olabilir. Daha detaylı bilgilerin yakında ortaya çıkmasını umuyoruz. Bir önceki 180 dolara 4 çekirdekli iPhone 5 başlıklı haberimizde, Faea F1, Faea F1 akıllı telefon ve Faea F1 fiyatı hakkında bilgiler vermiştik.

RowneSM

RowneSM

Üye
Abi eyer bu haber kesinleşir ve yaparlarsa bari beklesinlerde biraz zaman gecsin.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
birde s4 satislari az diyorlar Sen habire telefon cikar sumsang:)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

MaxipmaN

Üye
yine mi telefon çıkarıyo pff

LimePie

LimePie

Üye
ya samsungda 1 yıl içinde 4-5 tane telefon çıkarıyor millet ne alacağını şaşırıyor yenisini alıyorsun daha yenisi çıkıyor.

• Beğen
marist

marist

Üye
Adamlar büyütüyor işi , batsın bakalım nokia :(

MaxipmaN

Üye
ya kapak değiştirip sunuyor nokianın zamanında yaptığı gibi

fk555897

fk555897

Üye
Bu telefon S4'ün biraz küçüğü ve S-Pen kalemlisi sanırım. Pek bir değişiklik yok. S4 alacak arkadaşlara almayıp Snapdragon 800'lü sürümünü beklemelerini tavsiye ederim. Çünkü şu anda satışta olan S4'lerin yerini S800'lü S4'ler alacak.

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Guzele benziyor aslinda

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Kayıp telefon memo :ehe

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sahte bu görsel :D

ZaZuM

ZaZuM

Üye
insan azcık tasarımlarıyla uğraşırda s3 den sonra kopyala yapıştır gibi telefonları yani kına geldi artık aynı tasarımdan :nono:

SheFy

SheFy

Üye
insan azcık tasarımlarıyla uğraşırda s3 den sonra kopyala yapıştır gibi telefonları yani kına geldi artık aynı tasarımdan :nono:

hadi güzelde olsa neyse diyecem. Çok berbat ya tasarım. Samsung tasarımda sıfır.

• Beğen

OğuzcanAbi

Üye
Ben samsung un tasarimini begeniyorum htc kadar olmasada

fingerback5

fingerback5

Üye
S3den beri hiç yeni telefon çıkmadı aslında.Cortex A15i ya da DDR3 rami görmüyoruz :D

Üst Alt