Samsung'un kötü malzeme kullanması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crysisci

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un kötü malzeme kullanması
Merhaba arkadaşlar Galaxy s2 kullanıcısıyım telefondan memnunum fakat bu cam ile çerçeve arasında kalan yerler toz doluyo buna ön hoparlörde dahil önde samsung yazısının üstündeki hoparlör tozları igne ile temizliyodum hoparlör soyuldu gri oldu telefonun arkasına kapat almıstım kapagı cıkartırken zorladım biraz sürtünde üstüde soyuldu mediamarktten almıstım bu kadar kötü bir malzeme neden kullanırki samsung 1700 para verdim ekranıda gorilla glassmıs hadi ordan yere düsürdüm 2 tane cizik oldu ekranda düz zemine bide tas falanda yok neymis türkiyede gorilla glass yokmus lan öyle cıktıda aldık özellikleri öyle yazıyor bir daha samsung telefon almıcam zaten bir daha pahalı telefon almıcam nefret ettim iyice.

- - - Eklendi - - -

Birşey söylemeyecek misiniz?

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Hayır samsung alma ama samsungun kötü yani uyduruk mal kullanması mesela galaxy s3 arka kapak plastik yani corby wifi telefon kapağı gibi :D

zordayim

zordayim

Üye
Bende ayni dertten sikayetciyim. S2 kullaniyorum cercevesi soyulacak diye nerdeyse telefonun kendisinden agir kapagiyla birlikte kullabmak zorunda kaliyorum.

Hayir o kadar para veriyosun ama adam gibi kalitrli bisey cikarmiyorlar. Varsa yoksa guncelleme. Telefon 2 ci senesini doldurmadan hurdaya donuyor. :eek:

FeC!

FeC!

Üye
Bu yorumlar niyeyse bana saçma geldi. S2 nin arka kapğı plastik diyorsunuz. Peki kırmaya çalıştınız mı? KIrılmaz kolay kolay. Samsung gayet iyidir sağlamdır. Telefonu mu afedersiniz hayvan gibi kullanırım. Herhangi bir sıkıntısı yok. Ocak 26 da aldım elime. Teknoloji şans meselesi birazda. Belki ondan sıkıntı olmus olabilir.

plusnettr

plusnettr

Üye
Galaxy Mini Samsung değil sanırım. 1.5 seneye yakın kullanıyorum daha doğru dürüst çizildiğini kırıldığını görmedim. Biraz da kullanıcıya bağlı sanırım :D

CILGINTURK

Üye
samsung cok kotu hıc sevmedım bende 5270 kullanıcısıyım telefonu alırken ozellıklerne baktım aldıktan sonra duzgun calısan bırseyı yok
+alırken usb cd hafıza kartı bile vermediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt