Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu ayrıca tablete dönüşüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu ayrıca tablete dönüşüyor
Ortaya çıkan patent, Samsung'un 5" akıllı telefonunun nasıl 7" tablete dönüştüğünü gösteriyor.





Bu seneye hızlı giren Samsung, bir çok akıllı telefon duyurusunu son bir kaç hafta içerisinde gerçekleştirdi. Özellikle de Şubat ya da Mart ayında duyurulacak olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge / Plus modelleri büyük merakla beklenirken, bu yeni cihazların üst düzey donanım özellikleri ile sunulacağı ifade ediliyor.



Bir süredir Samsung'un katlanabilir akıllı telefon üzerinde de çalıştığı yönünde bilgiler gelmişti. Henüz bu akıllı telefon hakkında resmi ve kesin bilgiler bulunmazken, son gelen bilgiler Galaxy X olarak duyurulabileceği şeklinde.

İddialara göre Samsung, bu sene içerisinde 3. ya da 4. çeyrek içerisinde ilk katlanabilir akıllı telefon modelini pazara sunacak. Ancak bazı uzmanlar 2018'den önce bu yeni akıllı telefonun sunulmayacağını da belirtiyor.

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun 5" ekran içereceği ve ayrıca açıldığında da 7" ekrana sahip bir tablete dönüşeceği belirtiliyor. Bu konu ile ilgili olarak bir patent görseli de ortaya çıkarken, bu görselde 5" ekranlı akıllı telefonun nasıl 7" ekranlı tablet olabileceği gösterilmekte.

Bu yeni katlanabilir akıllı telefonun donanım özellikleri olarak da üst seviye gelmesi bekleniyor. 4K çözünürlükte ekran, 6GB sistem belleği, 128GB dahili veri kapasitesi, parmak izi tarayıcısı gibi özellikler içerecek.


Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu ayrıca tablete dönüşüyor
 


Koradam

Üye
Hooydaaaa
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunları Uzun Vadede Patlar Verir.Yere Düşürsen Hiç Eğilme Git Baştan Sıfırını Al Ne Bileyim O Tarz ŞEyler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
vedat1966

vedat1966

Üye
Kullanımı rahat olur ve ihtiyaca cevap verirse neden hem tablet hem telefon bir arada olmasın.
ilk çıkacağında Note serisi içinde benzer şeyler söylenmiş kalemi ile dalga geçilmişti. Note serisinede dahil edilirse kesinlikle ilk tercihim olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt