Samsung'un ilk Tizen akıllı telefonu çok yakında Rusya ve Hindistan'da sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un ilk Tizen akıllı telefonu çok yakında Rusya ve Hindistan'da sunulacak
Galaxy ailesi ile akıllı telefon pazarında önemli bir yere sahip olan Samsung, Tizen işletim sistemine sahip ilk akıllı telefonunu sunmaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz üzere Tizen, Nokia ve Microsoft'un MeeGo işletim sistemini geliştirmeyeceklerini duyurması ve Intel'in Samsung ile anlaşıp, MeeGo'yu devam ettirmek istemeleri ile başladı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung ve Tizen işletim sistemi ilk olarak fotoğraf makinesi daha sonra ise MWC'de tanıtılan Galaxy Gear akıllı saat ailesi ile karşımıza çıkmıştı.

Şimdi ise Wall Street Journal'dan gelen bilgiye göre Samsung ilk Tizen işletim sistemine sahip akıllı telefonunu önümüzdeki haftalarda Rusya'da, daha sonra ise Hindistan'da sunucak.

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye
4 adet Tizen'li telefon çıkaracak. SM-Z500, SM-Z700, SM-Z900, and SM-Z910.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu sefer touchwiz değil heralde kimse laf atamicak hahaha :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İşin Kötü Yanı Oyun-Uygulama Yok :(

Kefelon

Üye
google la anlamşma olabilirmiş apk uzantısını çalıştırabilir tizen öyle bi dedikodu dolanıyor ortalıkta

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Benim anladığım kadarı ile yarın öbür gün google ile ters düşerse ortada sap gibi kalmayalım diye her ihtimale karşı dik durmaya çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mayk29

Mayk29

Üye
WP abi muamelsi yapar artık
sen yenisin bilmezsin bu işleri bak böyle....... :)

fk555897

fk555897

Üye
Menü fazla mı sade olmuş?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şu Tizen mevzusu da kabak tadı verdi. Sistem piyasaya çıkmadan adından sıkıldım nedense çok yavaş işliyor gelişim süreci.

Üst Alt