recep_55 Üye bence g800 gardaş herşey var ama ben tv özelliğini bulamıyorum biri bana yardımcı olabilirmi?
by_sivaslı Üye VALLA telefon deyince ben gprs ve java özelligi ararım ama müzik ve benzerleride olmalı o yüzden en iisi NOKIA lar çünkü at hafıza kartına bol bol oyun yükle ne bluetouth ne USB derdi var yalan söylüyorsam cevap yazın
VALLA telefon deyince ben gprs ve java özelligi ararım ama müzik ve benzerleride olmalı o yüzden en iisi NOKIA lar çünkü at hafıza kartına bol bol oyun yükle ne bluetouth ne USB derdi var yalan söylüyorsam cevap yazın
fow Üye samsung beat 3200 kım hangısı derse desın bıde bu telı denesın gorunum sıklık ses ozellık hafıza ne ararsan var saygılar --------------- Ekleme --------------- ha benım telım dıye degıl arstırdım ondan
samsung beat 3200 kım hangısı derse desın bıde bu telı denesın gorunum sıklık ses ozellık hafıza ne ararsan var saygılar --------------- Ekleme --------------- ha benım telım dıye degıl arstırdım ondan
Topal Sinek Üye CASHPISKO' Alıntı: E250 ve D900-i qüzeL ßence . Genişletmek için tıkla ... kardeşim espr falan mı yaptın anlayamadım
CASHPISKO' Alıntı: E250 ve D900-i qüzeL ßence . Genişletmek için tıkla ... kardeşim espr falan mı yaptın anlayamadım