akifs
Üye
-
Konu Sahibi
-
...Samsung'un yaptığı tipe ve çeşitliliğe dicek yokda azcık destek vermeli telefona.5800 iyi hoş ama donuyor ve bi süre sonra kullanmak istemiyorsun.Millet Android,İos'la oyun uygulama yelpazesini geliştirirken Nokia hala Symbian ile uğraşıyor.İnsanlar artık pc kullanmak yerine küçücük alette oyun uygulama,internet,mp3,film gibi şeyler istiyorlar.Bunları çoğu telefon sağlıyor insana ama önemli olan ne kadar stabil sağlaması.Nokia bir İos kadar stabil çalışan sistem üretmedikce işi çok zor.
destek vermiyo dediğinde haklısın bende telpaya mesaj attım zaten dedim telefonlarınız iyi hoş alıp kullanıyoruz ama şarjı çabuk bitiyor yazılım atmak istesek bulamıyoruz işletim sitemi çok zayıf her java uygulamayı açamıyoruz telden film syeretmek istek 320x240 çözünürlüğü geçemiyoruz dedim biz bunlar la ilginiyoruz ilginiz teşekkürler ve değişik değişik cevap yazıyolar
kardeş. samusngun tasarım şekli aynıdır hep (bütünleşik parça) buyüzden delefonun yedek parçalır vs bulunmaz.
Ayrıca nokia hem bütünleşik tasarım hemde.ayrı ayrı parçalı tasarımları var.
bn samsung star kullandım , iphone kullandım, iphonede güzel telefon ama beni memnun etmedi...!!!
en son 5800^ aldım bir tane telefonu kullanmayan anlayamaz tabiki.telefon kişiselleşirme açısından bütün telefon markalarından iyidir.
(1- )benim 5800'ım istedigim zaman iphone,istedigim zaman samsung,istedigim zamanda n97 olur)Bu açıdan Hiç sıkıcı bir telefon değil....
(2- )parçalırını söküp ebru sanatı vs istedigin gibi boyayıp kendi zevkine göre geri takabilirisn yotubede nasıl yapılacağına dair videoları var...
(3- )Ha diyorsunki nokia ın bir 5800 çok kaba nokia her zeveke ayrı telefon yapıyor arkadaşım(örn;c7,n8,c6001)birbak...
(4- )Zaten malum samsungun bütün tasarımları bir birine benzer ve insan çok çabuk bıkıyo...
Benden Bu kadar... Sağda Solda Birşey Birşey Bilmeden Abuk Sabuk Konusmayın....!!^^
İphone ile 5800 bir tutulamaz.Hem kişileştirme bakımından 5800 biraz daha iyi olabilir ama Symbian bir İos kadar stabil çalışmamakda.Samsung'un bütün tasarımları birbirine benziyorda Nokia her telefonda farklımı sanki.
didy0u kardeş banada öyle dediler biz kendimiz atarsak garanti dışı kalırmış bilmem ney adresine yollayın biz atarız diyorlar bence anlaşalım hep beraber diyelim belki paylaşırlar
--------------- Ekleme ---------------
samsung kullanmadan bilemezin onu uglyprince
didy0u kardeş banada öyle dediler biz kendimiz atarsak garanti dışı kalırmış bilmem ney adresine yollayın biz atarız diyorlar bence anlaşalım hep beraber diyelim belki paylaşırlar
evet belki tasarım olarak daha iyi olarak ama destek vermek de lazım. kullanıcıların yüzde 50 si aldığı gibi kullanıyor olsa dahi geri kalan kısım sürekli güncelleyip yeni özelliklere kavuşmak istiyor. işte bu konuda da sınıfta kalıyor. Belki 5800 ın tasarımı çok iyi değil ama verilen desteğe bak anlarsın neden bu kadar tercih edildiğini. sırf dokunmatik diye dokunmatik telefon almak isteyen varsa ona da karışmam zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?