Samsungta oyun hafıza yetmiyor acil yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
Samsungta oyun hafıza yetmiyor acil yardım!
Telim de 1mb lık oyun oynayamıyorum hafıza yetmiyor diyor. Oyunlar telefon hafızasına kaydoluyor.hafıza kartına nasıl oyun yükleyebilirm acil yardım lütfen....teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: nightmare1

bariss0102

bariss0102

Üye
samsungda oyun hafıza kartına yüklenmez

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
android de başka

LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
samsung OS ta?

• Beğen
Tepkiler: nightmare1

nightmare1

Üye
Yok

alaydogan

Üye
oynayabilirsin bu genelde bazı modellerde bulunan özelliktir

STANDBY KONUMUNDA EKRANA *#52828378# YADIĞIN AN MENÜ GELİR 05 NOLU MEMORY TEST E GİR ''JAVA HEAP 2460 MIDP HEAP 2700 YAP KAYDET TEKRAR MENÜYE GELİRSİN 06 NOLU OTA TEST E GİR MAXİMUM JAR SİZE A 2000 YAZ 2mbt oldu KAYIT ET ÇIK MENÜDEN ÇIK LÜTFEN MENÜ İÇİNDE BAŞKA YERLERE GİRİP KURÇALAMA

TELEFON AÇILIP KAPANDIĞINDA ESKİ HALE DÖNER
İYİGÜNLERDE KULLAN

----------Eklendi @ 19:21:23 ---------- Yazıldı @ 19:20:39 ----------

Oynanır

lidermusti

lidermusti

Üye
alaydogan dediğin şey ile sorun aynı şey değil.Adam hafıza kartına oyun yüklemek istiyor.Bu yaptığımız yöntem ile bir şey değişmiyor.Ve denildiği gibi Android işletim sistemi dışında ki Samsung telefonlarda hafıza kartına oyun yüklenmiyor maalesef :(

alaydogan

Üye
LİDER MUSTİ KARDEŞ

BEN DOSYA OLARAK HAFIZA KARTINA ATIYORUM MENÜ AYARLAR PC BAĞLANTI YIĞIN BELLEK SECİLİ

VE HAFIZA KARTINA ATIYORUM LAKİN TABİKİ OYUNU TEL KENDİ HAFIZASINA ÇEKİP YÜLER VE ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ 1mb lik oyunu AÇAMAZ CİHAZIN TAKSİMATINA GÖRE SINIRLI OYUN BÖLMESİ VAR BENİM SÖYLEDİĞİM ARKADAŞIN İSTEDİĞİ OYUNU AÇABİLMESİ İÇİN REZERV AYARINI KALDIRMASINA YONELİKTİR O ŞEKİLDE 1mb LİK OYUN AÇILIR VE SIKILDIĞI TAKTİRDE SİLER YANİ 500kb ÜSTÜ İZİN BÖYLE AŞILIR SAYGILAR KOLAY GELSİN

LEVİS506

LEVİS506

Üye
    Konu Sahibi
alaydoğan krds anlatsana biliyosan sana zahmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt