Samsung’dan yeni bir akıllı telefon duyurusu geldi: Galaxy Express

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon pazarında fırtına gibi esen Samsung, yeni akıllı telefonlarını sunmaya devam ediyor. Firma Galaxy Express adını verdiği yeni bir akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu. Ancak ilginç olan bir nokta var ki; Samsung Galaxy Express ismini Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren cep telefonu operatörü AT&T aracılığı ile sunduğu bir akıllı telefonda kullanmıştı.

Uluslararası olarak sunulacak olan Galaxy Express, AT&T‘nin modeline oldukça benziyor. Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer 4.5″ büyüklüğünde ve 800×480 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED Plus dokunmatik ekrana sahip olacak. 1.5Ghz çift çekirdekli Qualcomm yonga seti yerine 1.2Ghz çift çekirdekli yonga seti ile gelecek, yonga seti üreticisi henüz belli değil.

Diğer özellikleri 720p video kayıt yapabilen 5MP arka kamera, 1.3MP ön kamera, 1GB sistem belleği, 8GB dahili veri kapasitesi, microSD kart desteği, MHL, NFC, GPS, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, 2.000mAh batarya olarak sayılabilir. 4G LTE desteği de sunacak olan modelin fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili henüz bilgi bulunmuyor.

lordufuk

lordufuk

Üye
Bu ne için şimdi ?

- - - Eklendi - - -

Bu arada habaer için :tşk:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Samsung'un amaci ne çok merak ediyorum. Haber için tesekkürler.

Kerim.

Kerim.

Üye
Samsung sacmaladi:hmmm

restmod

restmod

Üye
Bi s3 mini gordum sanki :s

PriZm

PriZm

Üye
Direkt saçmaladı falan demek yanlış olur.İlk önce Samsung'un ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışalım.

(İşin ilginç tarafı bu yaptıklarına bir anlam da veremiyorum :D)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kesinlikle saçmalık

fk555897

fk555897

Üye
Samsung eskisi gibi potansiyel sağlayamaz herhalde. Birde bence bu telefon S3 e alternatif olarak üretilmiş.

Android Police

Android Police

Üye
samsungun bu şekile sahip tam3 telefonu var öncelikle ace2 ve s3miniye çok benziyor çok küçük oynuyor samsung akıllı telefon piyasasındaki diğer amiral gemisi telefonlarla mücadeleye devam etse daha yi olacak

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yalandır:ünlem:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
[video=youtube;mcQK1p4Ih50]http://www.youtube.com/watch?v=mcQK1p4Ih50&feature=player_detailpage#t=9s[/video]

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ne bu ya .. her telefon aynı tasarım :hmmm

konu için :tşk:

Android Police

Android Police

Üye
Neyse işte

Sarangni

Sarangni

Üye
Samsung tasarım degisiklik yapma zamanı geldi de geçiyor.

Placebo-

Placebo-

Üye
Hayır o ekrana o çözünürlük ne alaka ona anlam veremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt