Samsung'dan MeeGo'lu netbook: N100

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'dan MeeGo'lu netbook: N100
Bir yandan Galaxy ailesi ile yer aldığı tablet pazarında Apple'dan sonra en güçlü oyunculardan biri olan Samsung, öte yandan netbook tarafını da boş bırakmıyor.

Samsung'un çıkardığı yeni netbook'lardan birisi NotebookItalia sitesinde yer aldı.
Nokia ile Intel'in ortaklaşa geliştirdiği işletim sistemi MeeGo'yu kullanan 10,1 inç'lik N100 beyaz renkli ve yaklaşık 1 kg ağırlığında. 250 GB'lık sabit diski ve 1024x600 çözünürlük sunan LED ekranı ile dikkat çeken MeeGo'lu N100'deki işlemci ise 1.33 GHz'lik N435 Atom. 1 GB RAM'i bulunan cihazda Intel'in GMA 3150 entegre ekran kartı bulunuyor. 4 USB port, VGA çıkışı, ethernet çıkışı, üç hücreli pil, çoklu kart okuyucu gibi özellikleri bulunan cihaz yaklaşık 280 dolar karşılığında satışa çıkacak.

'Patron

'Patron

Üye
samsungda varya hiç özgun degil gider goggledan androidi alır gelır nokıadan symbıanı kullanır meegoyu kullanır

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
özgün olmaya çalışınca da tutmuyo hacı napsın :D (bkz. Bada OS)

'Patron

'Patron

Üye
haklısın. ama sonra gelıp bana özgun olamayan bi teli övmesinler. s2 de s2.

pRime.

pRime.

Üye
Zaten samsung ürünlerine de yazılımlarına da özgünlüğe dair hic bişey katmıyor. Galaxy serisini hep iphone çakması görüntüsüyle, android romlarını ve bada arayüzünü de ios çakması görüntüsüyle satmaya çalışıyor.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
güzel olan herşeyi çalıyor dediğiniz gibi, nokia ve intel'in ortak projesi meego'yu önce LG sonra samsung kullanmaya başladı dur bakalım umutlandım şimdi ben.

pRime.

pRime.

Üye
yakında yaygınlaşır bu sistem çünkü nokia ve intel elle tutulur bişey yaptı :)

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

nonamex

Üye
Telefonda çıkartır mı acaba samsung..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
belli olmaz :)

'Patron

'Patron

Üye
Eğer MeeGo tutarsa kesın yapar Samsung.

eç038

eç038

Üye
nokia meegoya sırtını döndü ama intel dönmedi arkadaşlar.. intel sistemi kullanarak akıllı telefon işletim sistemlerinde pazara yayılmak istediğine göre ilerleyen günlerde meegolu telefon sayısı artabilir (h)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt