papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
işte nokia'nın eksik yönü...
dostum nokia sadece bir gruba 17 milyon dolar bagiş yapmişti. Burada haberi de yayinlandi.
haberi görmemişim. o zaman symbian için neden uygulama sıkıntısı var?
Bırakılacağı açıklandığından, Nokia'nın Wp'ye önem vermeye başlamasından dolayı olabilir mi ?
haberi görmemişim. o zaman symbian için neden uygulama sıkıntısı var?
olabilir. ama sonuçta o kadar para verilmiş ve daha 4 sene var.
bence geliştirmek isteseler her türlü geliştirirler ama kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışıyorlar gibi oluyor yaptıkları....
Geliştirmiş olsalar kullanıcılar elindeki cihazdan memnun kalacak bi üst modeli almak istemeyecek en azından bi süreliğine... Eee bu nokianın işine gelmiyor doğal olarak... Adamlar kendi çarklarını döndürmeyı düşünüyor abi müşteri çok arka planda kalıyor.
o para sadece symbian icin degil wp icin de verildi ve daha 6ay oldu. Hem symbian gibi kolay hacklenip ucretsiz uygulamaya erişimin bu kadar kolay oldugu bir sistemde uygulama yatirimi yapmak pek de akillica olmazdi.
4 sene güncelleme desteği var.Geliştiricilere para yedirmeyi bıraktı.Kendi zevkine geliştirecekler ise bu haberden sonra Symbian'lı telefon alımlarının azalması, marketten satın almaların azalması ile vazgeçti...4 sene sadece kağıt üstünde kısacası.
o para sadece symbian icin degil wp icin de verildi ve daha 6ay oldu. Hem symbian gibi kolay hacklenip ucretsiz uygulamaya erişimin bu kadar kolay oldugu bir sistemde uygulama yatirimi yapmak pek de akillica olmazdi.
şöyle düşünelim o zaman Nokia 808i tanittiktan bir hafta on gun sonra piyasaya surseydi ne kadar satardi. Veya ayni şekilde lumia900 ces2012de tanitildiktan on gun sonra tum dunyada satişa ciksaydi satiş rakamlari ayni mi olurdu. Bence nokia hatayi burada yapiyor. Telefonu tanitmişsin 4-5 ay sonra piyasaya cikiyor. Ben iki aydan fazla c6-01 beklemiştim. Ama artik ne kullanicilar ne de teknoloji beklemiyor. Bu surede cihaz piyasaya cikmadan demode olmuş oluyor.
Lumia 900 Wp7.8 olayından önce satılsaydı tüm dünyada gayet iyi satacaktı fakat bu saatten sonra pek alan olmayacak gibi gözüküyor.
şöyle düşünelim o zaman Nokia 808i tanittiktan bir hafta on gun sonra piyasaya surseydi ne kadar satardi. Veya ayni şekilde lumia900 ces2012de tanitildiktan on gun sonra tum dunyada satişa ciksaydi satiş rakamlari ayni mi olurdu. Bence nokia hatayi burada yapiyor. Telefonu tanitmişsin 4-5 ay sonra piyasaya cikiyor. Ben iki aydan fazla c6-01 beklemiştim. Ama artik ne kullanicilar ne de teknoloji beklemiyor. Bu surede cihaz piyasaya cikmadan demode olmuş oluyor.
Süper tespit.Bak Samsung S3'ü ne zaman tanıttı ne zaman piyasaya sürdü.Para var ama akıl yok galiba Nokia'da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?