Samsung’dan Galaxy S4 Zoom için yeni tanıtım filmi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon pazarında son dönemde kamera savaşları yaşanacağa benziyor. Samsung’un 16MP kamerası ön plana çıkan Galaxy S4 Zoom modelinden sonra, Nokia da geçtiğimiz günlerde 41MP Pureview kamera ile gelecek olan Lumia 1020 modelini duyurdu. Sony‘de ilerleyen tarihlerde 20MP kamera içerecek olan Honami modelini sunmaya hazırlanıyor.

Samsung Galaxy S4 Zoom’un kamera 16MP çözünürlükte ve 10x optik zum yeteneğine ahip. Xenon flaş ile gelen kamera OIS, HDR, panorama gibi özellikler de sunuyor. Ayrıca önde de 1.9MP kamera yer almakta.

Yeni akıllı telefonun diğer özelliklerine bakacak olursak eğer, 4.3″ büyüklüğünde ve 540×960 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelen cihaz 8GB dahili veri kapasitesi ve 1.5GB sistem belleği içeriyor. 1.5Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga setinden güç alırken, grafik işlemcisi Mali-400 olarak belirlenmiş.

Google Android 4.2.2 Jelly Bean üzerinde çalışan akıllı telefonun yeni tanıtım filmi yayınlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

[video=youtube;nvjw8qyJUks]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nvjw8qyJUks#t=0s[/video]

partyhard

Üye
optik zoom çok iyi ya

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bune böyle yav :kotu:

achambo

achambo

Üye
kamera telefon isteyenler için ama çok fotoğraf çekenler dışında ne kadar tutar bilemem

FastBreaker

FastBreaker

Üye
s4 ile aynı donanım olsaydı işlemci+ekran falan o zaman iyi olurdu da şuan sevmedim hele çözünürlük kötü bence

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tasarım :kotu:

MaxipmaN

Üye
iğrenç ya

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu alanda lumia 1020 şuan rakipsiz

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Lumia 1020 şekil olarak daha iyi bu ne böyle ya :kotu: kamera mı alıyoz telefon mu lumia en azından telefona benziyo bunu sokakta kulağına koysan konuşmak için millet dalga geçer bak kamerayı kulağına koymuş diye arka tasarımı yüzünden :D

• Beğen
restmod

restmod

Üye
Bildigin kamera yapmislar telefon mu olur bole :D

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumia 1020 şekil olarak daha iyi bu ne böyle ya :kotu: kamera mı alıyoz telefon mu lumia en azından telefona benziyo bunu sokakta kulağına koysan konuşmak için millet dalga geçer bak kamerayı kulağına koymuş diye arka tasarımı yüzünden :D

:ehe

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Donanımı düşük ama güzel bir telefon. S4'ün donanımında olsa çok daha iyi olurdu.

Üst Alt