Samsung’dan “galaxy S4 Gold Edition” Duyurusu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’dan “galaxy S4 Gold Edition” Duyurusu Geldi
Akıllı telefon pazarında kıyasıya rekabet arasında başarılı firmalardan bir tanesi olan Apple, geçtiğimiz gün yeni akıllı telefon modelleri iPhone 5S veiPhone 5C’yi satışa sundu. Plastik kasaya sahip iPhone 5C’yi bir kenara koyacak olursak eğer, Apple‘ın amiral gemisi iPhone 5S’e ilgi oldukça yüksek.



Apple iPhone 5S modelini daha önce ki modellerden farklı olarak siyah ve beyaz yerine, üç renkte; siyah, gri ve gold (altın rengi) olarak satışa sundu. Tüm iPhone 5S renkleri ilgi görse de, altın rengi ile “Gold iPhone 5S“e olan talep inanılmaz. Hatta son gelen bilgi Apple‘ın bu rengin üretimini 1/3oranında arttırdığı yönünde.

Apple‘ın en büyük rakibi olan Samsung‘dan hemen karşı hamle geldi.Samsung‘un amiral gemisi modeli Galaxy S4‘ün altın rengine sahip modeli duyuruldu. Duyuru Samsung Mobile Arabia resmi Twitter hesabı üzerinden geldi. Yeni akıllı telefon Galaxy S4 Gold Edition olarak adlandırılmış.

Resme baktığımızda Altın-kahverengi ve altın-pembe olarak görünüyor. Pembe renkli versiyonun daha çok bayan akıllı telefon kullanıcıları için tasarlandığını söyleyebiliriz. Galaxy S4 Gold Edition donanım olarak standart Galaxy S4 teknik özelliklerine sahip olacak.

Bu modelin Birleşik Arap Emirlikleri‘nde sunulması beklenirken, uluslararası olarak sunulması beklenmiyor. Ancak talebe göre Samsungbelki de fikrini değiştirebilir.

Samsung’dan “Galaxy S4 Gold Edition” duyurusu geldi
 


Mayk29

Mayk29

Üye
soldaki kahverenkli olan güzelmiş
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Artık cidden bişeylerin değişmesi lazım.Kendini tekrar edersen unutulursun bu kadar net.Şahsi fikrim:cool
 


Üst Alt