Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
Kullandığımız her şey patlıyor zaten. Televizyon, fırın, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektirkli süpürge, lamba, bilgisayar, araba, motosiklet, jeneratör, dvd, telefon, uydu alıcısı, hoparlör, müzik seti, saç kurutma makinesi vs. vs. Bunları geçmeyelim.Samsung artık herşeyiyle kusursuz olmak zorunda imajı lekelndi kusursuz telefon yapmak zorunda en ufak ısınmada kullanıcı ya benim tekefonumda ısınıp patlarsa diyck
medyayı biliyorsunuz eğer çıkarırlarsa kesinlikle "note8 de patlıyor!!" tarzı haberler olacak bunu çoğu insan yutacak umarım devam ettirmezler.note 7de ne kadar sorun yaşamış olsada
bence note 8(veya artık adı ne olursa) gelmeli 1 şans daha vermeliler
ben inanıyorum ki o telefonu benim gibi
sadece kalemi için alacak kişiler de var
note serisinin donanım ve pil olarak yüksek olduğu için de alan var
note serisi s serisi ile aynı donanımla çıkarsa çoğu donanım için alacaklar s serisine kayar
Dünya Samsung ile Apple'dan ibaret değilSamsung çöp bile olsa ben alırım şahsen.
Çünkü gerek kullanımı, gerek dosya alışverişi çok kolay. İphone insanın elini kolunu bağlıyor bana göre.
Dünya Samsung ile Apple'dan ibaret değil
Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Haberi okuduklarına göre almayabilirler. Hemen İphone 7 kuyruğuna girerler. Millet şimdiden kuyruğa girmiş bekliyor. Sanırsın sgk kuyruğu, tüp kuyruğu, gaz yağı kuyruğu, ekmek kuyruğu.Bilinçli kullanıcı artık Samsung almazmis, hepsi mi patlıyor cihazların
Tek bir habere bakar sonrası gelir ve en küçük bir olumsuzlukta milyarlarca dolar zarar işten bile değil.Şuan elindeki nakit gücünün 3'de 1'inden fazlasını kaybetti Samsung Note 7 yatırımıyla.Bilinçli kullanıcı artık Samsung almazmis, hepsi mi patlıyor cihazların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?