Samsung’dan Apple benzeri leasing programı gelebilir (Kontratlı Satış)

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’dan Apple benzeri leasing programı gelebilir (Kontratlı Satış)
Samsung, yakında ABD’de cihazlarını aylık ödemelerle terfi programı içerisinde sunabilir…


Samsung ve Apple arasında kıyasıya rekabet her geçen gün daha da artarken, akıllı telefon ve tablet pazarında firmalar sundukları modellerle satış rakamları açısından zirvede yer alıyorlar. Apple kısa bir süre önde iPhone 6S ve iPhone 6S Plus adındaki cihazlarını duyururken, Ağustos ayında da Samsung’dan Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ adında iki yeni model duyurusu gelmişti.



Apple, ayrıca 9 Eylül’deki iPhone ve iPad tanıtım etkinliğinde bir de leasing programını duyurdu. Buna göre aylık ödemeler karşılığında teknoloji meraklıları iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’a sahip olabilecekler.

Fiyat ise aylık ödeme bazında 16GB iPhone 6S için 32.41$ ve 128GB iPhone 6S Plus için ise 44.91$ olarak belirlenmiş.

Bu ödeme 24 aylık süre boyunca yapılacak olup, isteyenler 12 ay sonunda ek ücret ödemeden bir üst seviye akıllı telefona terfi edebilecekler. Ancak bunu yaparken, eski iPhone modellerini de Apple’a geri vermeleri gerekiyor. Ayrıca terfinin ardından yeni bir 24 aylık süre de başlamış oluyor.

12 ay sonunda yeni modele terfi etmeyen kullanıcılar ise 24 aylık ödeme bitiminde cihazlarına sahip olabilecekler.

Gelen yeni bilgilere göre Samsung da benzer şekilde kendi Galaxy modelleri için leasing programı sunmaya hazırlanıyor. Galaxy Note ve Galaxy S modellerinin başı çekeceği bu yeni leasing programının bir kaç ay içerisinde Samsung tarafından sunulacağı ifade ediliyor.


http://www.maxicep.com/cep-telefonl...nzeri-leasing-programi-gelebilir-h206544.html
 


Üst Alt