Samsung'a özel messenger programı? - BBMessenger, WhatsUpp gibi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noslupale

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'a özel messenger programı? - BBMessenger, WhatsUpp gibi ?
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi BlackBerry telefonlarına özel BBMessenger uygulaması var. İnternet vasıtasıyla mesajlaşma programı. Çok kullanışlı ve çoğu arkadaşım sırf bu uygulama için bu telefonun modellerinden aldılar.

Şu yakın zamanda da Nokia cihazlarının yanı sıra Blackberry ve Android gibi cihazlara destek veren WhatsUpp uygulaması piyasaya sürüldü. İnternet paketi aldığınız zaman bu programdan kimlerde varsa o kişilerle sms gibi konuşabiliyor ses müzik resim gönderebiliyorsunuz.

Samsung için herhangi bir program yokmu ?
Ya da şu yakın zamanda böyle bir uygulama çıkacakmı?

Teşekür ederim. Kolay gelsin..

--------------- Ekleme ---------------

bilen yokmu arkadaşlar?

ekokat

ekokat

Üye
samsung satis yaptigi tellerin arkasinda dursa sasarim zaten.sattimi isi bitiyor

karizma927

karizma927

Üye
Su anda yok :D

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Bu WhatsUpp programını çok övdüler, ne var bu kadar anlamadım, Nimbuzz ya da eBuddy programları da aynı işlevi görmüyor mu?

noslupale

Üye
    Konu Sahibi
samsung satis yaptigi tellerin arkasinda dursa sasarim zaten.sattimi isi bitiyor

Kesinlikle katılıyorum.

Bu WhatsUpp programını çok övdüler, ne var bu kadar anlamadım, Nimbuzz ya da eBuddy programları da aynı işlevi görmüyor mu?

Evet görüyor ama geç gönderiyor mesajları ya da kullanışlı bulmuyorum ben. Mesela bbMessenger da anında gidiyor. Karşı taraf okuduğu anda mesaj okundu olarak işaretleniyor bilmiyorum çok kullanışlı ve güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt