0sıfırcı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet maalesefAilen Samsungla mı antlaşmış
Ben değilİlla Samsung diyorsan
İlla 2 yıl garantiliSamsung Galaxy A51 2019 çıkımı yenilenmiş varsa al.
Dayanıksız derkenA07 dayanıksız bunu baştan söyleyeyim
Aile baskısıŞar değeri iyiymiş. işlemci eh işte idare eder. yalnız 25w şarj desteği var +1,5 üzeri şarj edebilir 2 yıde bulabilir.
X40 a baktın mı panpa neden casper almıyorsun neden yerli almıyorsun da benim tansiyonumu çıkartıyorsun burda
Ben doğduğum andan beri yürekliyimaynen o yüzden hadi vitesi al 2 ye devirli kullan.başkası konuyu okumasın hemde. hadi başka konuya gel yiyorsa.yani ben daha yemedim o yüzden sen yürek ye gel
3 yıl değil 3 ay dayanır mı onu merak ediyorumDayanıksız derken
Çabuk mu kırılır yani
Beni 3 yıldan fazla
idare etse yeter
A70lerin üretimi durduBenim a73 güzel telefon ama dokunmatigi problemli. Son çıkan Samsung telefonlarda da varmış sanırım dokunmatik ekran sorunu
A70lerin üreti
Biliyorum. Samsung un yaptığı en büyük hatalardan birisi zaten. Böyle devam ederlerse Nokia gibi batacaklar.A70lerin üretimi durdu
Arkadaşımda ondan vardı sanırım sevmediğim cihazlar arasında arayüz vs filan zamsung gibi oda kasıntılı çalışır eder gibime geliyor.Xiaomi redmi note 8
64gb 5000₺
Bu da iyi gibi sanki
Ama gürültü önleyici mikrofonu varArkadaşımda ondan vardı sanırım sevmediğim cihazlar arasında arayüz vs filan zamsung gibi oda kasıntılı çalışır eder gibime geliyor.
3310 dayanıklıİlla düşük seviyeli telefon alacaksan 3310 al rahat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?