Samsung Z1 için Tizen 2.4 Güncellemesi 22 Ocak’ta Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Z1 için Tizen 2.4 Güncellemesi 22 Ocak’ta Geliyor
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon ve televizyonlarında standart olarak kullanmak için geliştirme Çalışmalarına devam ettiği Tizen OS için büyük bir güncelleme hazırlığında.

Samsung, kendi geliştirdiği ve Z serisi akıllı telefonları ile kullanıma sunduğu Tizen işletim sistemi için önemli bir güncelleme daha yayınlamaya hazırlanıyor. Samsung Tizen Z1 için yayınlanacağı açıklanan güncellemenin getirdiği yenilikler ve ne zaman yayınlanacağı da resmi olarak ortaya çıktı.

Samsung Hindistan Ar-Ge Enstitüsü murahhas azası Jason Dongwon Kwak tarafından facebook üzerinde yapılan açıklamaya göre Samsung Z1 için Tizen 2.4 güncellemesi WhatsApp sesli arama desteği, Shareit ve daha bir çok yeni özellikle birlikte 22 Ocak tarihinde yayınlanacak.

Tizen 2.4 sürümünün getirdiği yeni özellikler:
  • Ultra Veri Tasarruf Modu
  • Kişisel mesajları ve notları gizleme
  • En sevdiğiniz şarkılarla birlikte ses kaydetme
  • Kolay video oynatıcı kontrolleri
  • Kolay not oluşturma, görev listesi ekleme
  • Gelişmiş Mesajlar
  • Kolay kurulum sihirbazı
  • Ana ekrandan widget kaldırma / ekleme şimdi daha da kolaylaştırdı
  • WhatsApp Sesli Arama desteği
  • Shareit
Samsung Tizen Z1 akıllı telefon Hindistan, Bangladeş, Sri Lanka ve Nepal gibi ülkelerde satışa sunulmuş durumda. Beta testleri devam eden ve bu hafta Hindistan’da yayınlanacağı açıklanan Tizen 2.4 güncellemesinşn diğer ülkeler için ne zaman yayınlanacağı konusunda şimdilik herhangi bir açıklama yapılmadı.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...4-guncellemesi-22-ocakta-geliyor-h215467.html

Emre

Üye
Samsung Z3 Türkiye'ye gelsin direk alacağım.

Son düzenleme:
BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Tizen OS çok farklı bir sistem oldu hakikaten, gıpta ediyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ten teselli noktası bizim (N9 ) Meego işletim sisteminin devamı olması. Jolla sailfish bir arpa boyu yol alamadı ona yanarım. Bide
İşin içinde samsung varsa telefondan uzak duracaksın algısı var bende. Israrla jolla + Nokia işbirliğini bekliyorum