Samsung yeni ses sitemi kendisi küçük marifeti büyük

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

andomarda

Üye
    Konu Sahibi
Samsung yeni ses sitemi kendisi küçük marifeti büyük
Siteyi gezerken gördüm arkadaşlar samsungun yeni ses sistemi 1ooo watt ses çıkış gücüne sahip bu cihaz ayaksık olması ile yerde kaplamıyor.Aldım ve eve kurdum lcd tv min yanında tam uyum sağladı.Ayaksız olması sebebi ile tvmin sehpasına çok güzel durdu.divx film oynatabiliyor arkadaşlar dvd divx mp3 mp4 avi formatlarını destekliyr.yalnız vcd oynatmamaktadır.Zaten vcd de artık modernleşti hemen hemen kalmadı desem yeri olur.ben internetten indirdiğim divx filmleri rahatlıkla çalıştırıyor.ayrıca radyosuda mevcut.Usb girişindende müzik çalabiliyor.kesinlikle tavsiye ederim.teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
felaket bir ses sistemine benziyor

voltonero

Üye
benim kullandığım alan bıraz daha geniş olduğu için ayaklı olan modelini HT-Z325 modelini satın aldımç ses kalitesi gerçekten çok iyi müziklerde ses net ve temiz. film performansıda çok başarılı en alt sesleri bile net birşekilde duyabiliyorsunuz. filmin her anını yaşatıyor...
bakmanızı öneririm ben çok memnunum...

xper

Üye
Bende tz225 modelini almıştım.gercekten film izlerken insan kendini sinema salonunda falan zannediyor.ayrıca internetten araştrıdıgımda en iyi samsung muş.ihtiyacı olan olmayan alsın derim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt