ozan2020
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen Samsung Bada'yı daha geliştiriyor, niye yeni bir işletim sistemi çıkartsın ki ? Ayrıca 2 Ghz... hayal edemiyorum.isletim sistemi degil arkadasim islemcileri guclendirerek geliyor isletim sistemi falan yok ortada cift cekirdekli 2 ghz islemcli telefon uretecekler iste
Yeni donanım ile geliyor desek daha iyi.Zaten GSII 2ghz işlemcili değilmiydi.Amacları bunu cogaltmak.
Galaxy S II 1.2 Ghz işlemcili değilmiydi?
ya telefon zaten iyi samsung apsi buyutseler ya
tahminime dayanarak söylüyorum hemşo ama bilgisayarda kullanılan programın içerikleriyle telefonunki bir olamaz hiç bir zaman çünkü bilgisayarda bir tivibu çalıştırmak bile 300 fln yiyo telefonda çalıştırılan şeyler indirgenmiş olması gerekir bence, pil konusuna gelincede bu gün okudugum bir haberde bir pil firması laptoplar için uzun ömürlü piller üretmiş pil süresi ve ömrü 3 4 katına çıkartılmış. 2 ghz çift çekirdekli işlemci yapanlar bence o kapasitede pili kolaylıkla yapar diye düşünüyorum2 ghz çift çekirdek işlemci yapıldı diyelim peki nasıl soğutmayı planlıyorlar öyle güçte bir işlemciyi ? benim acer 4 çekirdekli işlemciye sahip laptobumun heryerinde fanlar bağlı genede soğutamıyorum bir türlü telefonda bunu nasıl becericekler hayret.ayrıca batarya içinde herhalde 3000 mah çıkartmaları gerekir diye düşünüyorum en azından günlük kullanım için. ama henüz o kadar sıkıştırılmış bi batarya yok.
2 ghz'a nasil bir batarya yapacaklar asil mesele bu
2 GHz işlemci felan çok abartılı artık. O özellilkte bi telefon almaktansa Ipad bvenzeri el bilgisayarı alırım daha iyi. Telefon denmez o cihazlara bence..
bencede telefon iphone'la aynı özelliklere sahip ama uygulama yönünden iphone eziyo uygulamaları çeşitli yapıp tema yerine oyun yapsalar iphone çöpten başka birşey değil wave yanındaya telefon zaten iyi samsung apsi buyutseler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?