Samsung, Yeni Galaxy Modellerinin Kamera Sistemini Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Yeni Galaxy Modellerinin Kamera Sistemini Duyurdu
Güney Kore’nin teknoloji devi Samsung, yeni teknolojilere kapılarını açıyor. Teknolojisini her geçen gün yenileyen Samsung firması, kendini geliştirmek ve müşterilerine bu yenilikleri sunmak için çalışmalarına devam ediyor.



Zamanın gerisinde kalmamak ve rakipleri ile mücadele edebilmek için tüm hızı ile çalışmalarına devam eden Samsung, bundan sonraki üretimini gerçekleştireceği Galaxy modellerinde kullanacağı yeni kamera sistemini açıkladı. Samsung, yeni sistem kamerasını geliştirirken, çekim esnasında el titremesi yüzünden oluşan kötü çekimi göz önüne almış. Çekim yaparken el hareketinden dolayı resimde oluşan bulanıklık ve pikselleşme hatasını gidermek için geliştirilen bu yeni kamera sisteminde görüntü sabitleme teknolojisi kullanılmış.



Optik sabitleme teknolojisine sahip yeni kamera, 13MP fotoğraf çekiminde1.5 derecelik açı hatasını düzeltirken aynı zamanda düşük ışık koşullarında kendinden önceki kamera modellerine göre 8 kat daha parlak fotoğraf çekimi gerçekleştirebiliyor. Bakalım Samsung yeni kamerası ile diğer büyük rakipleri ile boy ölçüşebilecek mi?

Samsung, yeni Galaxy modellerinin kamera sistemini duyurdu
 


Üst Alt