Samsung, yakında Galaxy C9 Pro akıllı telefonu Çin dışında satışa çıkartacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, yakında Galaxy C9 Pro akıllı telefonu Çin dışında satışa çıkartacak
Akıllı telefon pazarının önemli firmalarından olan Samsung, yeni modellerini pazara sunmaya devam ediyor. 5 Ocak tarihinde başlayan ve yarın bitecek olan CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda firma yeni Galaxy A (2017) ailesini gün yüzüne çıkardı. Suya dayanıklı modellerin özellikle Avrupa pazarında ilgi görmesi bekleniyor.



Diğer taraftan firma daha önce sunduğu cihazları farklı pazarlarda da sunmaya devam ederken, gelen yeni bilgilere göre Galaxy C9 Pro akıllı telefon şu an satışta olduğu tek ülke olan Çin'in dışında da raflarda yerini almaya hazırlanıyor.

Samsung'un Galaxy C9 Pro akıllısı Ekim ayında resmi olarak duyurulmuş ve sonrasında da Çin'de satışa çıkmıştı. İlk planda diğer Asya ülkeleri olarak başta Hindistan olmak üzere, ayrıca Bangladeş, Kamboçya, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Tayland, Malezya ve Vietnam pazarında da satışa çıkacak.

Samsung Galaxy C9 Pro akıllı telefon firmanın ilk 6GB sistem belleği içeren modeli olarak sunulmuştu.

6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeren akıllı telefonun yonga seti ise sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 10 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 653 olurken, 64GB sistem belleği, 16MP arka kamera, 16MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ve 4.000mAh batarya diğer önemli özellikler olmakta.
 


Üst Alt