Yardım Samsung Wonder Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wonder Acil Yardım

Arkadaşın telefonuna rom atmaya çalışıyorduk bir türlü yükleyemedik installation aborted hatası verdi hep.Sonra Orjinal roma dönelim bari dedik bu seferde bir türlü bitmiyor.Yardımcı olabilir misiniz?

baskahmet

baskahmet

Üye
Cwm den yükleme yapmadan önce wipe data factory reset ve wipe cache partition yapın. Tekrar romu kurmayı deneyin.

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
denedim çok sefer olmadı malesef

baskahmet

baskahmet

Üye
denedim çok sefer olmadı malesef
O işlemlere ek, advanced bölümünden wipe dalvik cache yap, mounst and storage bölümünden format / system yap cwm deki romu kur. Olmazsa stock kur. İlerlemez ise bekleyin mutlaka ilerler..

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
o işlemlerin hepsini yaptım.Son çare odin ile orjinal roma döneyim dedim.Görüldüğü gibi gram ilerlemedi 1 saatte.Odin ile rom kurmaya başlamadan hemen önce dediklerinizi tekrar yapmıştım..Halletmem lazım bunu :)

baskahmet

baskahmet

Üye
o işlemlerin hepsini yaptım.Son çare odin ile orjinal roma döneyim dedim.Görüldüğü gibi gram ilerlemedi 1 saatte.Odin ile rom kurmaya başlamadan hemen önce dediklerinizi tekrar yapmıştım..Halletmem lazım bunu :)
Çözümü basit. Romun sorunlu. Farklı ülkenin romunu sağlam linkten indirip odin ile öyle kurun
Odin 3.07 kullanın romu pda ya yerleştirin

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
dalga geçiyor sanıcaksınız ama toplam 3 rom denedim hepside hata verdi.Son çare orjinal rom dedim.Geçen ay indirdiğim yerden tekrar indirdim orjinal romu olmadı.En son çare konu açayım dedim...
İlginiz içinde ayrıca teşekkür ederim
deneyeceğim hocam dediğinizi sağolun :)

baskahmet

baskahmet

Üye
dalga geçiyor sanıcaksınız ama toplam 3 rom denedim hepside hata verdi.Son çare orjinal rom dedim.Geçen ay indirdiğim yerden tekrar indirdim orjinal romu olmadı.En son çare konu açayım dedim...
İlginiz içinde ayrıca teşekkür ederim
Bende sana diyorum ki orjinal romu farklı bir yerden indir ve odin 3.07 kullan
Rica ederim

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
odin 3.07 kullanımı nasıl hocam bunun programı buldum

baskahmet

baskahmet

Üye
odin 3.07 kullanımı nasıl hocam bunun programı buldum
Eski sürüm odinde ne yapıyorsan bundada aynısını yapıyorsun. Download moda al odini aç PDA bölümünden romu seç usb ile bağla starta bas.

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
ancora felan atıyorduk 4.sürümde bunda pdaya romu atıp start mı diyeceğim sadece

Üst Alt