samsung wawe s8500 un mp3 ses kalıtesı nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dertli2008

Üye
    Konu Sahibi
samsung wawe s8500 un mp3 ses kalıtesı nasıl
mp3 sesını dısarı verdıgımızde ses kalıtesı nasıl vr cok ses verıyormu dısarda kaç hoporloru var :hmmm

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Tek hoparlör fazla bir ses vermiyor kalite fena değil ancak kulaklıkta cidden güzel özellikle efektleri ve 5.1 özelliğini açınca kulaklık çok zevk veriyor. Dışarı hoparlörün yeri ve sesi ise kötü değil ancak daha iyisi olabilirdi.

--------------- Ekleme ---------------

x6 kullandığını yeni gördüm. Tabiki xpressmusic kadar ses bekleme ama inan bu telefon x6 yı YIKAR :D

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
x6nın eline verir :)

silveri

Üye
chip.com.tr yapılan inceleme şu anda dünyanın en iyi ses veren 2 nci telefonu fazla söze gerek ?????????

not:
Daha önce aypon vardı bende gerçi hala var :) wave de ilk müzik dinlediğimde aynı parçayı daha önceden dinlediğimden çok daha ayrıntılı dinledim.

mtunc52

mtunc52

Üye
Ben kullanıyorum ses kalitesi şu ana kadad kullandığım iphone 3gs,n900,nexus one,i8910 HD hepsine 10 basar hem dış ses hem iç ses.

eresisas

Üye
ben htc desıremı sadece ses yuzunden degıstırdım 8500 ses kalıtesı super

silver021

silver021

Üye
ses kalitesi mükemmel arkadaşım.
dış hoparlörü çok güçlü. En azından bir laptop kalitesinde sesleri en ince ayrıntısına kadar dinleyebiliyorsun.
bass vuruor elindeyken bunu hissedebiliyorsun. Telefon çok ince ama hoparlör manyak. böyle bi ince telefondan başka ne istenebilirki.

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
ben kulaklıkla müzik dinlerken 7inci ses ayarından sonra ses inanılmaz bozuluyor. Yani bass vurması rezalet oluyor ne yapmalıyım ?

ceycey111

ceycey111

Üye
ben kulaklıkla müzik dinlerken 7inci ses ayarından sonra ses inanılmaz bozuluyor. Yani bass vurması rezalet oluyor ne yapmalıyım ?

hangi kulaklığı kullanıyorsun ben 11 de dinliyorum gayet güzel bassı var

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
telefonun kendi kulaklığını kullanıyorum ekolayzer rock efekt bass güçlendirici deyken 8 ve üzeri ayarlarda bozulma oluyor

fullwar

fullwar

Üye
telefonun kendi kulaklığını kullanıyorum ekolayzer rock efekt bass güçlendirici deyken 8 ve üzeri ayarlarda bozulma oluyor

Philips SHS4800 kullanıyorum ve ekolayzır kapalı 5.1 açık şekilde herhangi bir ses sorunu yaşamadım üstelik en yüksekte bile. Orjinal kulaklığındada sorun yoktu. Ekolayzırı normale alıp 5.1'de bir deneyin. Ayrıca bence "Rock" seçeneği şarkıyı katlediyor (Rock dinliyorum bu arada :)). Bada 2'de ses daha çok çıkmasına rağmen ondada sorun yok.

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
ben şarkıları en çok bass için dinlerim zaten. bass güçlendiricisiz müzik benim için anlamsız. zaten kulaklıkta hiçbir sorun yok bunu ben de söylüyorum. pc den dinlerken hiçbir sorun yok bassı mükemmel veriyor ayarlar şu şekilde iken bile çızırtı yok

sorun telefonda aynı kulaklığı w995te kullanmıstım inanılmaz keyif alıyordum fakat wavede bass o kadar iyi değil buna rağmen ayar 8 ve üzerine geldiğinde bass boğuluyor bass vurmayan bölümler gayet iyi ama bass bozuk. 5.1 ayarında keyif almıyorum bass güçlendirici dahi yeterli gelmiyor bana ama en azından ses boğulmasaydı iyiydi

ceycey111

ceycey111

Üye
ben şarkıları en çok bass için dinlerim zaten. bass güçlendiricisiz müzik benim için anlamsız. zaten kulaklıkta hiçbir sorun yok bunu ben de söylüyorum. pc den dinlerken hiçbir sorun yok bassı mükemmel veriyor ayarlar şu şekilde iken bile çızırtı yok

sorun telefonda aynı kulaklığı w995te kullanmıstım inanılmaz keyif alıyordum fakat wavede bass o kadar iyi değil buna rağmen ayar 8 ve üzerine geldiğinde bass boğuluyor bass vurmayan bölümler gayet iyi ama bass bozuk. 5.1 ayarında keyif almıyorum bass güçlendirici dahi yeterli gelmiyor bana ama en azından ses boğulmasaydı iyiydi

kardeş benim basslar bence gayet kaliteli ama ya senn telefonda sorun var yada sen başka cihazlarda fazla basslı dinlediğin için sana ktüymüş gibi geliyor

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
haklısın kardeşim :) w995 kullanırdım eskiden. Ondan buna geçiş yaptım. En iyi müzik telefonu ödüllüydü bilirsiniz. Hiçbir müzik telefonu onu tutmuyor. Ama bu bahsettiğim konuya bi çözüm yok sanırım

ceycey111

ceycey111

Üye
haklısın kardeşim :) w995 kullanırdım eskiden. Ondan buna geçiş yaptım. En iyi müzik telefonu ödüllüydü bilirsiniz. Hiçbir müzik telefonu onu tutmuyor. Ama bu bahsettiğim konuya bi çözüm yok sanırım

başka bi wave bulursan onla bi dene eğer aynıysa senini alışkanlığından dolayıdır alışırsn zamanla :D
ama diğer wavede daha güzel gelirse ozaman bi servise göster

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt