Samsung wawe s5253 modem olarak kullanılabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

mrtstab

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wawe s5253 modem olarak kullanılabilir mi ?
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum . ama bazı yerlerde bu telefonun modem olarak kullanılamadığını savunuyorlar . aranızda bu telefonu samsung pc studio vb. bir programla modem olarak kullanabilen arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi ?

fellixcan

Üye
Evet kullanila biliyor usb kablosunu taktiginda bağlantı modunu internet olarak sec otomatik kurulumu tamamla o kadar gerisi bildigin seyler detaya gerek yok. bizzat denedim

y n s c n

y n s c n

Üye
Kullanılyor hocam. Bluetoothtan da kullanabiliyorsun illede kablo olmasına gerek yok. Bilgisayarınla eşleştir (win7 için anlatıyorum) telefonu sonra bluetooth simgesinin üstüne sağ tıkla oradan "Bluetooth Aygıtlarını Göster"i seç, orada telefonun çıkacak ona sağ tıkla ve bağlantı oluştur de. Oluştururken bağlantıyı bluetooth üzerindeki modem #xx felan bişeyler çıkacak, oradaki en son modemi seç devam de, gelecek ekranda kullanıcı adı şifre ve telefon numarası soracak sana sadece telefon numarası olarak *99# yaz ve bitir işlemi. Artık PC Suite gibi bi programa ihtiyacın olmadan internete cep telefonundan girebilirsin :)

Üst Alt