samsung wawe pc bağlantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karambolcü

Karambolcü

Üye
    Konu Sahibi
samsung wawe pc bağlantı sorunu
Merhaba arkadaşlar benim samsung wawe 5500 war ama daha yeni aldim bir arkadaştan ben bu telefonu bilgisayara(pc) ye taktiğimda şarz oluyor ama bilgisayar okumuyor belki bilgisayarda sorun vardir diye televizyona taktim oda okumadi hatta ilk taktiğimda televizyon kapanip açildi bn bu sorunu nasi çözücem???????????????????????????????

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum televizyon okumadı derken ayrıca pc de kies yüklümü yüklü değilse tanımaz ve son çare windows media player 11 i yükle

• Beğen
Tepkiler: Karambolcü
Karambolcü

Karambolcü

Üye
    Konu Sahibi
dostum televizyon okumadı derken ayrıca pc de kies yüklümü yüklü değilse tanımaz ve son çare windows media player 11 i yükle
televizyon okumadı derken usb girişi olurya televizyonlarda oraya taktım normalde babamın telefonunu okuyor brnim eski nokia 500 üde okuyodu bunu okumadı kies pcde yüklü window medi player 11 de yüklü bi DÜSÜNDÜMDE ACABA TELEFONUN USB GİRİSİNDEMİ Bİ SORUN VAR AMA SARZDA OLUO

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
televizyon okumadı derken usb girişi olurya televizyonlarda oraya taktım normalde babamın telefonunu okuyor brnim eski nokia 500 üde okuyodu bunu okumadı kies pcde yüklü window medi player 11 de yüklü bi DÜSÜNDÜMDE ACABA TELEFONUN USB GİRİSİNDEMİ Bİ SORUN VAR AMA SARZDA OLUO

usb de problem olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt