samsung waveye android 4.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
samsung waveye android 4.2.1
Samsung'un Bada işletim sistemini kullanan ve güncelleme konusunda unutulan telefon ailesi Wave için nihayet geliştiriciler Android portlamayı başardı.

Samsung'un Bada işletim sistemini kullanan ve cihazlara güncelleme vermediği gibi, bu işletim sistemi tarafından desteklenen pek uygulama bulunmaması dolayısıyla handikap yaşayan Wave modeline Android işletim sistemi port edildi.

Uzun zamandır beklenen bu port işleminden sonra Wave üzerinde Android 4.2.1 Jelly Bean tabanlı CyanogenMod 10.1 Nightly çalıştırılıyor.

Başarılı bir performans için 1.2 GHz'e çıkartılan Wave'in tek çekirdekli işlemcisi, herhangi bir ek arayüz kullanılmadığı için yeterli çalışma hızı sunuyor.



Super AMOLED ekran, Corning Gorilla Glass cam kaplaması, kaliteli kasası ve zamanına göre başarılı sayılan PowerVR SGX540 grafik işlemcisiyle yeterli bir telefon olan cihazın en büyük sorunu dahili hafıza ve RAM olarak görülüyor. Cihazın dahili hafızası sadece 390 MB.

Android işletim sistemini bu hafızaya sığdruan geliştiriciler, uygulamaları doğrudan SD karta yüklemenizi öneriyorlar. İlk Wave modelinden sonra Wave II modeline de gelecek olan Jelly Bean, Nightly'den Stable sürüme en geç Şubat ayında geçecek.

Güncelleme konusunda Samsung'tan yeterli desteği alamayan Wave kullanıcıları, bu şekilde cihazlarında Android işletim sisteminin son sürümünü çalıştırabilirler
 


genso

Üye
helal be adamlar yapıyo
benim telefonda(i8320) android(2.4) sonradan port edilmiş ama devam etmiyolar güncellemeye
 

furkey

Üye
bada bölümü daha uygun kaçardı sanki konuya :)

Bi de ben şeyi merak ettim ya ben de wave varken şebekeyi çalıştıramadılar bi türlü. Şimdi çalışıyor mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt