Telefon Tavsiyesi samsung wave525-samsung i5503 ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave525-samsung i5503 ??
çok kararsız kaldım bada henüz yeni az uygulama var ama i5503 android 2.1 ile geliyor çok fazla uygulama var ekran wave de daha büyük 3.2 i5503 2.8 wavede 3.2 mp kamera var i5503 te 2 ikiside 400tl hangisini önerirsiniz?

--------------- Ekleme ---------------

güncel...

serkan719

serkan719

Üye
Bana Sorarsan ikiside hoş değil.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
ne için ? ne önerirsin? bu arada karşılaştırmaya lg gt540ı da katıyorum 400 tl yazıyor teknosa nın sitesinde ama teknosada 500 tl

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
hıııııı

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
butce 450yi zorlarım ama kararımı verdim gt540 alıyorum bu hafta

baranselona

baranselona

Üye
boşwer ikisinide bence samsung galaxy mini ye bir bak android 2.2 li 3.14 inç ekranlı bu cihazlardan daha iyi bence fiyatıda 400-500 arası değişiyor sadece çözünürlüğü düşük biraz samsung galaxy mini:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Galaxy Mini varken diğerlerine bakma bile ;)

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
s5570 değil mi?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aynen öyle. Anlaşılan daha alacağın telefona hala daha karar veremedin ve nokta atışı yapmak istiyorsun :) Bir kardeşimize daha önermiştim özelliklerini uzun uzun açıklamalı olarak yazmıştım o mesajımı bulursam kopyalicam şimdi.

--------------- Ekleme ---------------

Mesajımdaki gereksiz cümleleri sildim işte özellikleri...
Galaxy Mini: Monte'de ve Wave 8500'de kullanılan DNSe'nin gelişmiş versiyonu DNSe Enchaned teknolojisini kullanıyor. Android'in 2.2 sürümü var. Kamerası 3.15 mp, wifi, A-GPS var zaten. Galaxy Mini'nin Ekranı 3.14 inç çözünürlüğü(240x320) çözünürlük düşük ama sıkıntı olmaz herhalde 16m renk var ki bu çok iyi. 600 mhz işlemcisi var grafikleri yüksek kaliteli olan oyunları çalıştırabiliyor, çok eğlendiren bir telefon olduğu kesin. Multitouch ve sensörlü oyun desteği var.

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
    Konu Sahibi
nintendo wii aldıgım içın telefon gecikti biraz lg alacaktım sadece pembe rengi vardı almadım bende samsung galaxy mini de biraz bütçeyi aşıyor 440-450 en fazla verebilirim motorola flipout var bir de 2.1 ile geliyor düşünebilirim

hoss

hoss

Üye
bu iki telefon arasında i5503 daha iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt