Arkadaşlar ben indirdim ama
- Factory FS butonuna tıklayın ve FactoryFs_S8530_Open_Turkey_Common.ffs‟
- FOTA butonuna tıklayın ve select bplib_S8530OpTurkeyCommon.fota‟
bu iki dosya yok firmwarede nasıl yapcaz arkadaşlar veya nerden bulabiliriz orj türkçe ful paketli roomu?
Arkadaşım;
Eksik dosyaların ellerinde olmadığını SamFirmware tarafından açıklanmış. FW yüklemek için o dosyaların eksikliği önemli değil. Eksik dosyaların bulunduğu sekmeleri boş bırakın. Ayrıca PFS_S8530_Open_Turkey_Common_JVKD1.pfs dosyasını da en alttaki "PFS" seçim alanından seçin ve yüklemeye başlayın. Hepsi bu kadar.
Not: Tekrar söylüyorum. Cihazınızın uyumunu kontrol ettikten sonra bunu yükleyin. Farklı bölgeye ait cihazlara asla başka bölgeye ait bir FW yüklemeyin. Bu problem yaratabilir. Ve ayrıca Firmware yüklemek riskli bir iştir. Yükeleme sırasında bir kesinti veya hatalı bir işlem yaptığınızda cihazınız kullanılamaz bir hale gelebilir. Bu riskleri göz önünde bulundurarak yükleme yapmak tamamen kişinin kendi sorumluluğu altındadır. Benim yüklemem sırasında herhangi bir sorun yaşanmadı.
Örnek olması için Samfirmware sitesinden örnek olarak yükleme ekranını aşağıdaki resimde görebilirsiniz.
----------Eklendi @ 23:39:55 ---------- Yazıldı @ 23:29:24 ----------
Daha detaylı bilgi almak için SamFirmware sitesinden bilgi edinebilirsiniz.
Samsung S5830 için link ve açıklamalar aşağıdır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca zip dosyaların rar : samfirmware.com