samsung wave

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave
samsung wave de facebook ta chat yapılabiliyor mu ? cevaplarınız için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

36 kişi okumuş bir kişi bile bilmiyor mu

:off:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
samsung wave de facebook ta chat yapılabiliyor mu ? cevaplarınız için teşekkürler

Palringo programının versiyonunu doğru bir şekilde yükseltip telefonuna kurabilirsen hem messenger hem face chat sayfan olarak kullanabiliyorsun bunun nasıl yapıldığı forum sitemizde yazıyor zaten bizzat bende anlatım arkadaşlara

işin aslı telefonda eski sürümü olan palringo programını, palringo 2.1.7 ya da 2.2 ye yükseltiyorsun
sonra bin settings dosyasını stune programı sayesinde siliyorsun
son olarakta palringoyu kullanırken + işeretinden msn ve facebook chat için zaman ayarını yapıyorsun + ya tıklayınca örneğin msn yi seçiyorsun kullanıcı adı ile şifre istiyo oky dediğinde uyum yapıldı diyo

umarım yardımcı olabilmişimdir :oke:

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Trackmania

Trackmania

Üye
facebook ta bir arat samsung wave die direk karşına uygulama çıkıyor uygulamaya git diyorsun pcne indiriyor ondan facebooka girdigin zaman facebook sohbete bağlanabiliyorsun.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
facebook ta bir arat samsung wave die direk karşına uygulama çıkıyor uygulamaya git diyorsun pcne indiriyor ondan facebooka girdigin zaman facebook sohbete bağlanabiliyorsun.

dediğin uygulamayı bulamadım facebook tan arama yaptığımızda samsung wave ile ilgili yerler çıkıyo ama uygulamaya git diye bi yer bulamadım

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
denedim uygulamaya tıkladım ama 503 Service Unavailable bu yazı çıktı :SSS

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
????????????????

Trackmania

Trackmania

Üye
?
denedim uygulamaya tıkladım ama 503 Service Unavailable bu yazı çıktı :SSS
Bilemiycem :oke:
dediğin uygulamayı bulamadım facebook tan arama yaptığımızda samsung wave ile ilgili yerler çıkıyo ama uygulamaya git diye bi yer bulamadım

abicim samsung wave yazıyorsun orda yanda arkadaşlar sayfalar falan çıkıyor orda uygulamalara tıklıyorsun birdaha arrıyorsun eger çıkmıyorsa bada için yapılmamış demektir :)

resmin altında uygulamaya git diyor deneyin bir bakaın doğru uygulamamı olmazsa dierlerinede göz atarım.

maxirabit

maxirabit

Üye

Ortamı germene gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt