samsung wave video izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

memMmet

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave video izleme sorunu
arkadaslar samsung boyle bı telefon yapmıs yapmasına daaa ya ben bu telefonda neden vıdeo ızleyemıyorum halaaaa.....youtube hadı YASAK...İZLESENE.com da ve dıger benzer sıtelerde nıye acmıyo halaaa...bu kadar ovduler telefonuu bıdee..benım eskı telefonum bundan ıyıydı bee samsung 5603 prestonn..bı yardım eden olursa sevınırımm..guncellestırme demeyın sakın cunku galıba onda da sorun var forumda okuduklarıma gore:islik

campsnac1

Üye
tam bilmiyorum ama arkadaşım..internet ayarlarından flash ı aç...böyle birşey diyorlardı..forumlarda okumuştum..

erem.qns

erem.qns

Üye
flash ı acıosun ama yıne ızlemıo. Çunkı suan telefonda flash player yok. Yakında olucak ıns :)
adobe mutlaka bada ya gore flash player surumu cıkartıcaktır

mortalis

Üye
arkadaslar ancak videoları izmek isteyince onu bilgisayara indiiryor ve oyle izliyorsunuz. gerci dailymotion icin bir prgram yapmıslar onunla direkt izleyebiliyorsun.

ßUr@k

ßUr@k

Üye
flash ı kur sonra dene olmazsa video internet ayarlarına bak

silveri

Üye
arkadaslar samsung boyle bı telefon yapmıs yapmasına daaa ya ben bu telefonda neden vıdeo ızleyemıyorum halaaaa.....youtube hadı YASAK...İZLESENE.com da ve dıger benzer sıtelerde nıye acmıyo halaaa...bu kadar ovduler telefonuu bıdee..benım eskı telefonum bundan ıyıydı bee samsung 5603 prestonn..bı yardım eden olursa sevınırımm..guncellestırme demeyın sakın cunku galıba onda da sorun var forumda okuduklarıma gore:islik

1- google da aratırsan wave de y o u t u b e nasıl izlenir çözümü var.
2- wave de flash player 9,x,x sürümlerinden birisi yüklü 10,1 desteği gelicek. diğer video sitelerinde vide izlemek için biraz beklemek gerekli.
3-samsung 5603 preston samsung wave göre nasıl iyi anlamadım. wave her yönüyle üstün ama
sizin kullanım alışkanlıklarınıdan dolayı olabilir.
4- güncelleştirme yaptım gayet de stabil cihaz. güncelleştirme için her zaman dikkat edilmesi gerekenler vardır. her marka ve model için geçerlidir. presüdürleri izlerseniz sıkıntı yaşamazsanız.:evet:

mtunc52

mtunc52

Üye
Bada OS için Adobe Flash 10.1 in geleceği nerelerde yazıyo acaba.Ben bir dönem iphone 3GS içn de aylarca beklemiştim ve sonu hüsran olmuştu.Eğer 10. gelirse işte o zaman mükemmel olacak.

memMmet

Üye
    Konu Sahibi
:) hep oyle olıyo zatenn yok su gelecek yok bu gelecek dıye dıye telefonu eskıtıyolar...sonra yenı bı telefon aldıgımız da da bekleyın yenı surum gelıcek dıyolar yıne :D

silveri

Üye
iphone a flash player gelmeyeceği baştan belliydi kim dedi gelcek dedi :) bu sadece dedikoduydu.
iphone da flash videoları izlemenin başka yolları var.

samsung wave flash player 10,1 geleceği samsung tarafından kesin olarak belirtildi.
ikisinin arasındaki fark bu.

temennimiz en kısa sürede flash playerin gelmesi bu arada facebook da videolar izleniyor.

xinsurer

xinsurer

Üye
iphone a flash player gelmeyeceği baştan belliydi kim dedi gelcek dedi :) bu sadece dedikoduydu.
iphone da flash videoları izlemenin başka yolları var.

samsung wave flash player 10,1 geleceği samsung tarafından kesin olarak belirtildi.
ikisinin arasındaki fark bu.

temennimiz en kısa sürede flash playerin gelmesi bu arada facebook da videolar izleniyor.

Wave'de face book videoları telefonun kendi browserı ile mi izliyorsun?

nurcan01

Üye
facebook da videolar nasil izleniyor yardimci olsanir sevinirim

erolcs

Üye
+++

Üst Alt