bogeybot
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben elektronik cihazlara karsi titizim biraz wavemi direk insivible sheld ile kapladim cok sukur bi sorun yok telefonumda tek sorun kutudan cikan kilif parcalanma asamasina geldi baska birsey yok
ayni sekilde abimdede wave var oda beceremedi ama benimki belli belirsiz oldu yan taraflarin yapismasi icin 10 15 dk beklemeliydin bu islem sabir ister kuruduktan sonra kendi yapisiyor zaten ve fazla bastirmayacaksin altindaki suyu cekmen yeterliydi neyse kismet degilmis seninkide tek sorun biraz kaygan malzeme elden kaymasi ihtimal birsey ama telefonu tamamen koruyor menmunum yani uygulama yontemlerini tam okumadan yapistirmaya kalkmayinya bende aldım gittigidiyodan. Fakat ben beceremedim kaplamayı. Yan tarafları oval oldugu icin tam yapıstıramadım. Sinir oldum çöpe attım
bide ekranda hava kaldı onları giderim derken ekrana cok bsatırdım ÇIT .. die bi ses geldi ekrandan beynim döndü hmn actım telefonu baktım bi sıkıntı yk çok şükür
Hehe ;yeni wave aldım kasanın üst kenasında nazarlığı var
bende bi kasa alıyım komple. Buldum tahtakalede bi pasajda. İhtiyacı olan arkadaslara adres verebilirim. Fiyatı 55 tl.
Alıyım kasayı serviste değiştirticem ve güzel bi kılıf alıcam ( nazar boncuklu )
Birde çevredeki insanların gözü kalıo yeni wave alanlara tavsiye bi kurban kessinler
kurban kesiminide telefona HD olarak çekip keyifle izleyinki aldığınıza değsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?