Samsung Wave Vadofone İnternet ayarları yardım pls(güncelleyince sıfırlandı)

Sponsorlu Bağlantılar

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi

internete girmek isteyince Ağ hizmetleri için bağlantı kurun die uyarı verio sonrada Şebeke ayarları tanımlanmalı dio Vodafone'unun sitesinde bizim akıllı tel için ayar göstermemişler lütfen bilen warsa yardım ediversin

TozteL

Üye

internete girmek isteyince Ağ hizmetleri için bağlantı kurun die uyarı verio sonrada Şebeke ayarları tanımlanmalı dio Vodafone'unun sitesinde bizim akıllı tel için ayar göstermemişler lütfen bilen warsa yardım ediversin

bu ayarlar banada lazım :aha::aha::aha: arıyorum bulunca paylaşcam

mildew583

mildew583

Üye

vodafone live ayarlarını buradan yaptırabilrsiniz, eğer bilgisayara bağlayıp 3g kullanmak isterseniz vodafone internet ayarlarını yapmalısınız...

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon hattı kurumsal ya bilen varsa söyleyiversin

mildew583

mildew583

Üye
kurumsal için ayrı internet ayarı varmı bilmiyorum? cihaz ayarlarına gir telefonu seç, vodafona live ayarını seç gönder de ya da LIVE yazıp 7048 e sms gönder

silver021

silver021

Üye
ayarlar/bağlantı bölümünden manuel girmeniz icap edicek. birdaha aynı soruyu size sormuor. :) bendede aynı sorun oluşmuştu. aveanın internet ayarları paralıydı. bende beleşe hallettim. sorunsuz kurdum ve giriorum nete. GPRS ayarını yaptıktan sonra ISP yide yapın o daha mühim :)

suleymanyuce

Üye
bendede oldu bilen varmı

TozteL

Üye
arkadaşlar ben vodafone iletişimden mail attım döndüler bana ve gereğini yaptılar ben hallettim.sizde öyle yapın vodafone sitesine girin mail atın hallediyorlar

suleymanyuce

Üye
bende vodafone sitesinden giriş yaparaq ayarları tele gonderdim oldu:d:

feliks01

Üye
ya allah aşkına biri bunun turkcell ayarlarınıda söylesin ne samsung apps yi nede haritayı açamıyorum

Üst Alt