samsung wave tüm videoları kusursuz açabiliyor. ! tek bir ayar meselesi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave tüm videoları kusursuz açabiliyor. ! tek bir ayar meselesi.
Öncelikle samsung wave alanlara hayırlı olsun. Verdiğiniz her paranın kuruşuna kadar hakeden bir cebe yatırım yaptığınız için kutlarım.

Bunu bilmeyenler için söylüyorum arkadaşlar samsung wavein tek bir ayarı elinizdeki aletin internet şeklini şemalini değiştiriyor. Yeni gelicek sürümlede içinde mevcut olan adobe flash playerın 10.1 e yükseltilmesi ön planda. samsung wavein kendi sitesinde yazıyor.

İnternet ayarları flashı etkinleştir deyip işi tamamlıyoruz.

facebook uygulamasından faceinize giriniz. videolar adobe flash playera lüzum duymaksızın tam ekran açabiliyor. aynı durum dailymotion youtube(dns ayarlarını değiştirirseniz) gibi sitelerde video yürütmek çok kolay hale geliyor.

Samsung wavele glaxynin karşılaştırılması mevzusuda çok yanlış. arada 500 600 milyon fark var ve kıyas yapıldığında samsung wave almanın daha mantıklı olduğu öngörülebilir. Çünkü metal kasa çizilmeyen ekran flashın çok parlatıcı bir gücü olması ve aynı donanımsal hıza sahip olmaları hangisinin iyi olduğunu gösteriyor. sadece işletim sistemleri ayrı merak etmeyin samsung wave 2 3 4 5 sıralı seri halinde piyasaya sürülmeyi bekliyor.

Bada sistemi gelişmeyi bekliyor. Az kaldı.
 
  • Beğen
Tepkiler: kol@j
kol@j

kol@j

Üye
alan arkadaşlara hayırlı olsun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt