szeer
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş bnm telefonum değişimden geldi kapak çizikdi. Bi süre kullandım gecen gün fiyat sordum 250 tl dediler komple kasaya.
Bnde durumu anlattım ücretsiz değiştirdiler. Ztn bu durumum kayıtlıydı serviste sıkıntı olmadı
senden kaynaklmıyo deki tuşu basmıyo onlar yapar eger telefon garantiliyse
kardeş bnm telefonum değişimden geldi kapak çizikdi. Bi süre kullandım gecen gün fiyat sordum 250 tl dediler komple kasaya.
Bnde durumu anlattım ücretsiz değiştirdiler. Ztn bu durumum kayıtlıydı serviste sıkıntı olmadı
150 tl dir orjinal kasa değişimi
ben kasayı 150 ye degstrdm hersey dagıl
Ekranın çizilme oranı nedir, bir bilgisi olan var mı ? Şeffaf koruyucu kullanıyorum ancak yine de bilmekte fayda var..
arkadaslar bu cizilme olayını amma abartmıssınız ekranın cizilmezlik ozelliği var zaten adamlar bas bas bağırıyor kalkıpta çiviyle falan denerseniz bilemem. tlf u alırken zaten satan adam şov yaptı cıkardı cebindeki anahtarlıgı ekranına bam bam vurdu . ekranda tık yok haberiniz olsun meraklanmanıza gerek yok ayrıca asetonla yazıları silen arkadası tebrik etmek istiyorum nasıl bir azim varmıs onda etiketi sökmucem diye uykuları kacmıs adamınZaten çizilse ne olucak bu telefonlamı ölücez arkadaslar bu kadar paranoya yapmayın allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?