samsung wave parlingo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave parlingo
ben telefonuma yükledim gayet sorunsuz çalışıyor msn hesabımı girip chat yapabiliyorum ama facebook hesabı oluşturduğumda 1 -2 saniye online oluyor sonra kendi kendine offline oluyor sonra servis mesajı yerinde bilinmeyen kullanıcı yazıyor (ingilizce olarak) bu sorun neden oluyor ve ne yapabilirim??? şimdiden teşekkürler

Starsley

buse aynı seyi benım 5800 ıda yapıyodu onceden msn cevrımıcı ama facebook cevrımdısı gorunuyodu ıns bılen bırı cvb verır. gerci sattım 5800 ama merak edıyodum hep

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
inş

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
başka bir pprogramla denesen ebuddy felan

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
kimse kullanmıyor mu şimdi de invalid ıd yazıyor onlıne oluyor ama çevrim içi arkadaşları falan hiçbirşey gözükmüyor ben ilk defa bu programı kullanıyorum o yüzden biraz bilgisizim lütfen yardımcı olun

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
buse sen telefon önerisi istiyordun s8500 teşhir ürünüydü alma demiştik niye dinlemedin :) bugun s8500 ve s8530 inceledim s8500 çok geride kalıyor

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
yani

buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
yok o teşhir ürünü olan teknosadaydı ben golddan kutusu açılmamış olanı aldım kutuyu ben açtım

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
hee iyi yapmışsın akıllı kızsın sen bak bu konuyla ilgili bada bölümünde yardm araman daha doğru olur

--------------- Ekleme ---------------

bada OS
burada daha çok ilgilenen insan bulabilirsin sonuçta sadece wave üzerine açılmış bir portal bu programı ayarlayamassan başka program bakarsın hem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt