Samsung Wave Oyun ve Uygulama adresleri ( Tüm oyunlar, uygulamalar, video anlatımlar, spoofer)

Konu Sahibi
Samsung Wave Oyun ve Uygulama adresleri ( Tüm oyunlar, uygulamalar, video anlatımlar, spoofer)
-----------------

------------------

Tepkiler: officialavarees, brksnr, kafkasli41 ve 4 diğerleri

senam38

Üye
site eskisi kadar guzel degil hic sevmedim

TozteL

Üye
site bence güzel.ama biraz uygulama eklersen çok süper olcak

zmatyar

Üye
acayip yavaş reklamlarada tıkladım hala bekliyor.Paylaşım için teşekkürler

Konu Sahibi
evet şuan biraz daha ek yapıldı dahada gelişir zamanla.

acayip yavaş reklamlarada tıkladım hala bekliyor.Paylaşım için teşekkürler

aslında reklamlara tıklamasanızda yönelendiriliyorsunuz adam oraya yazmış yazıyı reklama tıkladıkça adam para kazanıyor..3 günde 1 tıklayalım yoksa anlıyorlar... Lütfen milleti kandrmayalım

Konu Sahibi

aslında reklamlara tıklamasanızda yönelendiriliyorsunuz adam oraya yazmış yazıyı reklama tıkladıkça adam para kazanıyor..3 günde 1 tıklayalım yoksa anlıyorlar... Lütfen milleti kandrmayalım

evet daha önce kapanan sayfayı tekrar ayakta tutmak için gerekn şey bu.

arkadaşlar bencede çok görmeyelim bi tıktan bişey olmaz tıklayalım ki site ayakta kalsın bir şey aramadan arkadaş hepsini buraya koyuya yardımcı olalımki bizim ona onun bize faydası olsun teşekkürler badadestek tekrar görmek güzel neden kapanmıştı sadece bu sebeptenmi

candro

Üye
Bada 1.0.2 'de olmuyo Dimi bu ücretli oyunları Bedava yükleme olayı

kardeş bu linkleri filesonic dışında başka bi siteye yülkermisin örneğin şimdilik gördüğüm en hızlı site duckload teşekkürler

Bu arada birşey lazım oldugu zaman sölersin paşam yardım ederim bu resimler falan

bu oyunların hepsi aynı şekilde mi yükleniyor? " sin modificar " yada "modificado " ne anlamlar geliyor ...fark nedir?

mezq2

Üye
gayet güzel ve ilgili bir site teşkler. badanın 2.0 sürümünü 8530 a kurabilecekmiyiz acaba bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

bu arada 8530 un foto cekerken flashı nasıl aktif hale geliyor????

hiç bi gelişme yok artık sitede sorulara cvp bile vermiyosun

Konu Sahibi
olan linklerden yükle.