samsung wave mi nokia c7 mi ve neden?

samsung wave mi nokia c7 mi

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave mi nokia c7 mi ve neden?
samsung wave mi nokia c7 mi nedenlerinide yazarsınız iyi olur

06ilhan

Üye
bende ikisi arasında kaldım bi türlü karar veremiyorum.nokia kullandığım için (her ne kadar beni magdur etselerde) nokia c7 biraz agır basıyor.ama wave 8500 özellikleri acısından gayet iyi ,şikayetci olan yok ve tavsiye ediliyor.sen bi karar verirsen benide haberdar edersen sevinirim.

Teknoloji marketlerinde C7'nin teşhir ürününü bulun deneyin sonra Wave'yi deneyin hangisi hoşunuza giderse onu alın. Ben olsam C7 alırdım sonuçta uygulama yelpazesi daha çok ve ücretsiz uygulama bulma gibi bir seçeneğiniz olacak. C7'de muhtemelen hatalar verecektir ama Wave sanki çok mu hatasız. Biraz araştırın

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
nette wave ile ilgili bir navigasyonu hatlıymış birde bazı cihazlarda fotoğraf çekereken beyaz yerlerde pembe bi görüntü oluşuyormuş ben wave i inceledim çok beğendim aslında ona karar vermiştim ama c7 yi gördüm kararsız kaldım uygulama sayısı benim için problem değil zaten benim istediğim belirli uygulamalar wave de mevcut bide wave 1gh ve ekranı süper amoled youtube ta bir video izledim adam wave i çakıyla çizmeyi denedi defalarca ,çizemedi bu sefer çakıyla vurmaya başladı sonra yine bişey olmadı çok şarşırdım sanırım wave alacağım c7 yeni olduğu için fazla kullanıcı yorumu yok yada ben bulamadım

zor bi secim ama ne bileyim her zaman nokia ağır basıyor bnm icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...