Samsung Wave kilitlenme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

badadestek

badadestek

Üye
5.5 aydır wave 8500 kullanıyorum, daha ilk günlerden ufak takılmalar yaşardım.Arada donardı, pili çıkararak başlatırdım. En son 2 gün önce ekran dondu, pili çıkararak açıp kapamak zorunda kaldım. açtım ancak açılış ekranındaki BADA logosundan öteye geçemiyor telefon. Telefonum beni çok kötü zamanda ortada bıraktı...

Muhtemelen yazılımsal sorun vardır.
Telefonunu güncellle büyük ihtimal düzelir.
Forumda flashlama ile ilgili konu var.

never__again

Üye
maxicep'e 8500 aldıgım için üye oldum ayrıca bada ile alakalı tek site burası sanırsam:oke:
2-3 hafta ya oldu ya olmadı kullanıyorum memnunum etrafımdakileri hayran bırakan bi telefon
kitlenme hiç olmadı. yavaslama ilk acılısda sebeke bulurken 3-4 sn belki yapıyor onun haricinde problemim yok ki problemde degil ztn cok şükür:)
asıl konu şu ki yeniden acılıp kapanma dedigimiz olay bendede oldu fakat biraz arastırdıgımda sorunu buldum eger telefonunuz tuş kilidinde iken NO tusuna basılı tutarsanız telefon kendini resetliyor denerseniz gorursunuz.dolayısıyla cepde sıkısan telefon kapanıp yeniden acılıyor.arastırmalarıma gore bu normal bi durummuş ama engellemenin bi yolunu bulan olursa haberdar etsin.bende yeni oldugu icin cok korkmus ve üzülmüstüm.
eger normal kullanımda yapıyorsa yazılımsaldır tahminimce.