samsung wave ile wave 2 arasındaki fark nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

buse_044

buse_044

Üye
samsung wave süper amoled samsung wave 2 süper clear lcd wave 1 3.3 wave 2 3.7 bide sar değerleri var ama tam hatırlamıyorum kaç olduğunu ben bugün wave aldım çok güzel ekranı, hızı gerçekten güzel daha önce hiç dokunmatik kullanmamıştım ama çok çabuk alıştım

Trackmania

Trackmania

Üye
samsung wave süper amoled samsung wave 2 süper clear lcd wave 1 3.3 wave 2 3.7 bide sar değerleri var ama tam hatırlamıyorum kaç olduğunu ben bugün wave aldım çok güzel ekranı, hızı gerçekten güzel daha önce hiç dokunmatik kullanmamıştım ama çok çabuk alıştım

hayırlı olsn bi telefon alamadın habire konu açıp soruyordun bu iyi oldu :oke:

buse_044

buse_044

Üye
evet sonunda yani

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
sar değeri wave2 nin daha küçük önce sağlık diyorsan wave 2 almalısın

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ekran ve sar değeri dışında bütün özellikleri aynı mı? bide wave 2 nin fiyatı daha düşük diğerinden

buse_044

buse_044

Üye
evet aynı wave 1in düşük olmasının nedeni artık üretilmiyor olması bir çok teknoloji marketindede kalmamış ve bir daha gelmicekmiş samsung ekran yetiştiremediği için üretimi durdurmuş sanırım ve wave 1in yerine wave 2yi piyasa çıkartmış

kaptannova

Üye
wawe bulursan almanı öneririm... wawe 2 ilk çıkan wawe serisinin üretiminin durmuş olması, çok büyük ilgi görmesi ile hızlı bir zamanda tükendi... piyasada çok az var... wawe2 de samsungun wawe ile yakaladığı popülerliği amaçlayarak hemen arkasından çıkardığı bir telefondur...

bulabilirsen wawe al... ama 2. el alma...

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
galaxy s mi wave mi daha iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt