samsung wave II

Sponsorlu Bağlantılar

02muhtar

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave II
Arkadaşlar ben samsung wave II kullanıyorum daha yeni aldım daha önce 5800 kullanıyordum kolaylıkla uygulamalarını bulabiliyordum
ama bu telefonda samsung apps dana başka bi yerde uygulama bulamıyorum telefon akıllı telefon ama google play yok buna göre google play yokmu bazen diyorum keşke bu telefonu almasaydım diyorum lütfen yardım :vur şimdiden :tşk:

fk555897

fk555897

Üye
Google Play sadece Android işletim sistemli telefonlara özeldir. Ama başka bir uygulama marketi bulabilirsin.

skywalker06

skywalker06

Üye
Arkadaşlar ben samsung wave II kullanıyorum daha yeni aldım daha önce 5800 kullanıyordum kolaylıkla uygulamalarını bulabiliyordum
ama bu telefonda samsung apps dana başka bi yerde uygulama bulamıyorum telefon akıllı telefon ama google play yok buna göre google play yokmu bazen diyorum keşke bu telefonu almasaydım diyorum lütfen yardım :vur şimdiden :tşk:

eski wave 2 kullanıcısıyım wave 2 bada işletim sistemini kullanmaktadır google play store androide özel olduğu için bada bulunmaz badaya uygulamalar sadece samsung appste iner ve doğru dürüst uygulama bulamazsın çünkü samsung işletim sistemi bada'yı geliştirmeyi bırakınca üvey evlat muamelesi gördü doğru dürüst uygulama çıkmadı birde telefonun sürümü bada 1.0 ise onu 2.0'a yükselt telefon biraz daha düzgün olacaktır uygulama sıkıntısı olmasaydı wave 2 hala piyasada olurdu

Üst Alt