samsung wave ıı garantisi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave ıı garantisi hakkında
Samsung wave ıı cep telefonu almak istiyorum.Piyasada PARALEL İTHALAT ürünü cihaz 650 TL civarında iken TELPA veya BAŞARI ürünü cihaz 850 TL düzeyinde.PARALEL İTHALAT ın getirmiş olduğu samsung wave ıı ürününden almış olsam garantisi hakkında bilgisi olan varmı? paraya kıyıp 850mi vereyim? sakata gelmemek acısından arkadaşlar.?
 


Kingmortall

Kingmortall

Üye
sakata gelme paraya kıy 850 milyon ver canavar gbi kulllan
 
silver021

silver021

Üye
ben hepsiburadan almistim taş gibi sağlam bi telefon daha garantiyle işim olmadi. ancak hic bir zamanda olmaz diyede birsey söz konusu değil. bence 850 tl makul bir fiyat bu telefon için.
 
izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
hımm aracı firmalar kafa karıştırıyor gerçekten burda dükkanın birine sorsam telpa vs dicek o adamda aynı ürünü sattığı için övüp duracak telpa sağlamdır vs vs sizce hangisini almalıyım? illada başarımı olsun diyosunuz.
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Hiç bulaşma bile paralel italata fiaytı uygun diye ben de öyle alıcaktım ama bir firmayla konuştum dedim ki''Kutu hiç açılmadan gelsin''
oda diyor ki''Biz açmıyoruz ama ilataçtı firma açıyor'' dedim yok olmaz öyle.
650-750 civarı ama hadi kutu açılmış olsun birşey olmaz dedim spariş verdim 2 hafta kargo bekledim bir de gönderildi yazması zaten uyuz etti en sonun da göndermeyin de getirmeyin de dedim.
bu gün gittim telpa dan aldım 900 tl tuttu ama içim rahat şimdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt