Samsung Wave Gizlilik Kilidi Sorun :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kezman324

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Gizlilik Kilidi Sorun :S
Arkadaşlar Samsung Wave 723 cem telefonum var. Bildiğiniz gibi mesajlara,dosyalarıma vs. gizlilik kilidi koyulabiliyor. Bende koydum. Mesajlara falan girerken gizlilik kilidi soruyor yazıp giriyorum. Birkaç giriş sonrasında bu şifreyi sormamaya başlıyor. Sizce neden kaynaklanır ve ne yapmalıyım ?
Teşekkürler.

EkReM033

EkReM033

Üye
Arkadaşlar Samsung Wave 723 cem telefonum var. Bildiğiniz gibi mesajlara,dosyalarıma vs. gizlilik kilidi koyulabiliyor. Bende koydum. Mesajlara falan girerken gizlilik kilidi soruyor yazıp giriyorum. Birkaç giriş sonrasında bu şifreyi sormamaya başlıyor. Sizce neden kaynaklanır ve ne yapmalıyım ?
Teşekkürler.
eğer mesajlardan tam olarak cıkmadıysan o an mesajlar kısmı hala arka planda calıstığı için gizlilik kilidi sormaz :) arada sırada o yüzden denk gelir :)

Kezman324

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlardan tam olarak çıkmak derken ne demek istedin anlamadım pek ? Mesajlar bölümündeyim çıkış tuşuna basıyorum veya geri diyorum kapanıyor. Tekrar tıkladığımda şifre istemiyor :S
Ayrıca şifreli olan "Dosyalarım" bölümünde de aynı sorun var :S Başka birşey olabilirmi acaba ?

Kezman324

Üye
    Konu Sahibi
Güncel ..

47hkn47

Üye
eğer mesajlardan tam olarak cıkmadıysan o an mesajlar kısmı hala arka planda calıstığı için gizlilik kilidi sormaz :) arada sırada o yüzden denk gelir :)

arkadaşım bende wave 525 var, bendede aynı sorun var... ekrem arkadaşımın dediği şeyi anladım ama tam olarak nasıl kapatıcam mesajları mesela :)

emreveeren

Üye
ya gizlilik kilidi nasıl konuluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt