Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Samsung Wave - Bada OS Fizy.com Müzik Dinleme
selam arkadaşlar birçok kişide fizy.com da müzik dinlerken telefon reset atıyo yada cızırtılı ses geliyodu. kendimce bikaç deneme sonucunda çözümünü buldum buyrun anlatıma geçelim
ilk önce fizy adresine giriyoruz.
dinlemek istediğiniz parçayı aratıyosunuz. örneğin "eminem"
altta çıkan parçalardan bitanesine tıklıyosunuz. parça çalmıycak veya takılarak çalıcak. (sakın 2. bi parçaya tıklamayın)
şimdi ekranın herhangi biyerine tıklayıp adres çubuğunu görünür hale getirip adres satırına tıklıyoruz ve hiçbi değişiklik yapmadan sol alttaki git butonuna basıyoruz. linkimizin şöyle bişey olması gerekiyor: fizy
daha sonra yeniden boş bi fizy sayfası açılıcak ve bikaç saniye sonra müziğimiz çalmaya başlıycak
tamamen kendi denemelerim sonucu buldum inş. sizdede çalışır.
eğer müzik çalmaya başlamazsa başka parçada deneyin. o müzik silinmiş olabilir.
ilk önce fizy adresine giriyoruz.
dinlemek istediğiniz parçayı aratıyosunuz. örneğin "eminem"
altta çıkan parçalardan bitanesine tıklıyosunuz. parça çalmıycak veya takılarak çalıcak. (sakın 2. bi parçaya tıklamayın)
şimdi ekranın herhangi biyerine tıklayıp adres çubuğunu görünür hale getirip adres satırına tıklıyoruz ve hiçbi değişiklik yapmadan sol alttaki git butonuna basıyoruz. linkimizin şöyle bişey olması gerekiyor: fizy
daha sonra yeniden boş bi fizy sayfası açılıcak ve bikaç saniye sonra müziğimiz çalmaya başlıycak
tamamen kendi denemelerim sonucu buldum inş. sizdede çalışır.
eğer müzik çalmaya başlamazsa başka parçada deneyin. o müzik silinmiş olabilir.