Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SAMSUNG WAVE almak istiyorum fikir verebilecek var mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus.28.1907
Üye
Konu Sahibi
SAMSUNG WAVE almak istiyorum fikir verebilecek var mı ?
başlıkta belirttim. bu telefonu alacağına şunu al diyeceğiniz bi telefon var mı yoksa gayet güzel bi sıkıntı çıkarmaz boşuna kuruntu yapma mı diyorsunuz. önerilerinize ihtiyacım var
HERAXIS
Üye
wave bada isletim sistemli bir tel bence alma cunku bada da yuklicek ne fazla oyun nede program var bence androidli bir tel al bide fiyat aralıgı belirtmeden sana nasıl fikir versin insanlar (wave nin bircok modeli var en azından hangisi)
[_ATHENA_]
Üye
kardeşim ben de wave 2 alacağım bu hafta arası. 2. El veya 0 olabilir. Telefonu son 1 aydır araştırıyorum. Tek eksiği uygulama sıkıntısı olması ama bada'da ihtiyaçlarını karşılayacak derecede uygulama mevcut aslında. Yani androidde 10 tane rar uygulaması varsa bada da 1 tane var ama sonuçta işini görüyor. Spoof diye bir olay var onunla da uygulamaları ve oyunları beleş yüklüyorsun. Flash desteği yok gibi birşey yani internette sayfayı açıp video izlenmiyormuş.
onurhankahya35
Üye
al sen al oyun yok diyolar kaç defa girdinz samsung app de knşyosunuz ? sürekli yeni oyunlar programlar geliyo bilindik ve gerekli tüm oyunlar war nerdeyse abidiik kubidik 100 000 tane uygulama oyun olcagına bada gibi 10 000 tane olsn yeter ..
yunus.28.1907
Üye
Konu Sahibi
ben samsung wave s8500 almak istiyorum flash özelliği ile internetten video izleniyo diye biliyorum ben ama yanlış mıyım
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Bada 2.0 ile flash desteği gelecek. Şuan facebook ve youtube'dan izlersin zaten ama Bada 2.0 geldiğinde(bi gelemedi ama gelicek bu ayın sonu gibi) flash konusunda sıkıntın olmaz, tabi beraberinde daha profesyonel bir arayüz ile gelecek.
buse_044
Üye
Bende wave 1 var 3 ay araştırıp öyle aldım.Gayet memnunum.Tek eksiği flash oda bada 2.0 ile gelecek zaten.Her özelliğinide kullanıyorum ve eksikliği yok bence.