Samsung Wave 723 Hafıza kartı Nerede Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuvars10

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 723 Hafıza kartı Nerede Yardım
Merhaba arkadaşlar.Arkadaşım hepsiburada'dan samsung wave 723 cep telefonu aldı.Yanında 2 gb hafıza kartı hedıye olduğu belirtilmekte.Ama hafıza kartının içinden çıkmadığını söylüyor.Kendim görmediğim için yardımcı olamıyorum.Hepsiburadadan bu telefonu alanlar veya bu telefonu kullananlar,2 gb hafıza kartı telefonda takılı mı gelıyor yoksa ayrı mı?Bir bilgi verirseniz sevinirim.

byschekill

Üye
bende samsung gts7230 var o da wave die gecio bataryanın altındadır buyuk ıhtımal ...

kuvars10

Üye
    Konu Sahibi
Evet oradaymış,yeni aldı 2gb hafıza kartı hedıyeymiş fakat o dediğiniz kısım boşmuş.Sanırım koymayı unuttular.

byschekill

Üye
olabilir ben de yeni aldm daha .. Ama taktılar da verdiler ... Gitsin solesin telefoncuya :)

kuvars10

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburadadan almış,artık o kart gelesiye ölme eşeğim ölme:)

byschekill

Üye
Gitsin bi telefoncudan alsın en iyisi yoksa o is yass :D

ozanazy

ozanazy

Üye
2 GB kart ya çok sorun değil 8-10 lira. Kutuyu kargocunun önünde açıp tutanak tutturacaktın. Şimdi senin var olan şeye yok dediğini düşünebilirler.

kuvars10

Üye
    Konu Sahibi
2 GB kart ya çok sorun değil 8-10 lira. Kutuyu kargocunun önünde açıp tutanak tutturacaktın. Şimdi senin var olan şeye yok dediğini düşünebilirler.

Arkadaş yurtta kalıyor o okuldayken görevliye teslim edip gitmişler.Neyse artık sorun değil.Benim amacım sadece takılı mı gelıyor ayrı mı gelıyor onu öğrenmekti

ozanazy

ozanazy

Üye
Ben Wave 525 aldım ayrı gelmişti. 5800'da içinden çıktı telefonun. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt