Samsung Wave 533 Almayı Düşünüyorum Tavsiyelerini Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChazmaN

ChazmaN

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave 533 Almayı Düşünüyorum Tavsiyelerini Bekliyorum
Arkadaşlar Ben Samsung Wave 533 Almayı Düşünüyorum ...
Çok mesaj yazan ve oyun oynuyan biriyim kullanış bakımından pek bilgi bulamadım size göre başka telefon mu almalıyım yoksa Wave 533 beni tatmin eder mi kullanıcı yada bu telefon hakkında bilgi sahibi Arkadaşlarının tavsiyelerini bekliyorum.

Teşekkürler . . . İyi Forumlar

xdriver

Üye
Ben bu cihazin klavyesiz olanini wave 525'i kullaniyorum.Cihaz oldukca guzel.Hizli ve istedigin oyun,program vb.yukleyebilirsin.Mesaj yazimi olarak cok cok rahat,suan bile telefonla yaziyorum bu yorumu.Fiyatina gore cok iyi bir telefon.

hoss

hoss

Üye
galaxy mini modeline bak android işletim sistemli oyun program acısından daha iyi dir , ayrıca ekranı kapasitif mesaj yazmak koolay olur :oke:
illa klavyeli olsun dersen i5510 modelini incele

ChazmaN

ChazmaN

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır . Çok teşekkür ederim benimde hoşuma gitti internet olarakta istediğimi karşılayabilir diye düşünüyorum ...

Saygılarımla . . . İyi Forumlar .

uguruf

Üye
Ben bu cihazin klavyesiz olanini wave 525'i kullaniyorum.Cihaz oldukca guzel.Hizli ve istedigin oyun,program vb.yukleyebilirsin.Mesaj yazimi olarak cok cok rahat,suan bile telefonla yaziyorum bu yorumu.Fiyatina gore cok iyi bir telefon.

Size bir soru Wave 525 mi? Galaxy5 mi? Takıldım kaldım. Başka telefon mu önerirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt