samsung wave 525 s5253 bada 1.2 yukleyen var mı

Sponsorlu Bağlantılar

kadsamuy

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 525 s5253 bada 1.2 yukleyen var mı
telefonumda orjınal olarak bada 1.1 var her yerde okuyorum 1.2 dıye ancak hala gecemedım daha
kıes de de yok nasıl olacagını bılen var mı?

birde telefona hard format attıktan sonra samsung apps e gırıyor ancak uygulama acılmıyo ana ekrana dönüyor...bır cozum bulamadım bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen...

muzzy555

Üye
aynı sorun bende de var ne yaptıysam çözemedim bilgisi olan varmı

omer2096

Üye
bende wave 525 kullanıcısıyım aynı sorun bendede var bende sorunu çözemedim bada 1.2 nasıl yüklenir samsung wave 525 e bilen var mı acaba?

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Bu model Wave için Bada 1.2 yok. Şu an Bada 1.2 sadece Wave(s8500) ve Wave II (s8530) de var.

Bada 1.2 nin veya Bada 2.0 ın bu alt model Wave lere geleceğini pek sanmıyorum.

Kolay Gelsin

kadsamuy

Üye
    Konu Sahibi
musterı hızmetlerınden aradılar bada 1.2 ıcın suanda bır bılgı olmadıgını soyledıler yanı bızım telefona bada 1.2 ya gelmeyecek ya da cok gec gelecek...

samsung apps sorunu ıcınse yenıden yazılım yuklenmesı gerekyormus servıste olay bundan ıbaret...

kajmeral

Üye
Hard reset i nasıl atıcaz ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
al işte yazılım yok telefon 1 sene önce cıkmış yazılım vermiyor.Valla kim ne derse desin asıl desteği apple ve nokia veriyor.şimdi siz beni fanboy yerine de koyarsınız.3 sene olmuş iphone 3gs bile ios5 aldı.nokia 5800'ıma daha şimdi bile güncelleme geliyor.
not:603 kullanıyorum ama daha önce galaxy ace'de kullandım 2.3ten sonra güncelleme gelmiyecek dedilerdi bende satıp 603 aldım.aceden once ideos x5 kullanıyordum çokta güzel telefondu fakat servisle bir sıkıntımız olmuştu.bada güzel bir sistem ama bizim arkadaşa yazık wave 723 aldı git 603 al x5 al dedim dinlemedi.al işte 2 hafta oldu alalı 1.2den sonra güncelleme gelmeyecek.

fullwar

fullwar

Üye
al işte yazılım yok telefon 1 sene önce cıkmış yazılım vermiyor.Valla kim ne derse desin asıl desteği apple ve nokia veriyor.şimdi siz beni fanboy yerine de koyarsınız.3 sene olmuş iphone 3gs bile ios5 aldı.nokia 5800'ıma daha şimdi bile güncelleme geliyor.
not:603 kullanıyorum ama daha önce galaxy ace'de kullandım 2.3ten sonra güncelleme gelmiyecek dedilerdi bende satıp 603 aldım.aceden once ideos x5 kullanıyordum çokta güzel telefondu fakat servisle bir sıkıntımız olmuştu.bada güzel bir sistem ama bizim arkadaşa yazık wave 723 aldı git 603 al x5 al dedim dinlemedi.al işte 2 hafta oldu alalı 1.2den sonra güncelleme gelmeyecek.

Derdinizi Nokia yada iPhone bölümünde anlatın. Madem siz kullanmıyorsunuz gereksiz yorum yapmayın. Arkadaşınız kullanıyorsa yorumu o yapsın siz değil. Bada 2.0 kullanıyorum hiçbir sorun yok gayet güzel. İsteyen Kies'i bekler isteyen zaten aylar önce çıkmış Beta ve yeni RC sürümleri kullanır. Nokia 603 yada x5'in Wave serisiyle yarışması imkan dahilinde değildir. Tek sorununuz güncellemeyse biz bu telefonların keyfini çıkarırken siz güncelleme yükleyin.

ceycey111

ceycey111

Üye

bada 2.0 gelmiyecek ama ek güncelleme paketi gelicek yani gncellemeye devam edicek samsung
http://www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/guncel-bada-2-0-haberleri-ve-son-cikan-fwler-576228.html

mavijoker

Üye
hart reset in şifresi var hafıza kartını çıkartıp atabilirsin tel kapanıp açıldıktan sonra da atılmış oluyor .d wave 525 için *2767*3855# sıfırlama kodu
k.gelsin .d

veletifo

Üye
derdinizi nokia yada iphone bölümünde anlatın. Madem siz kullanmıyorsunuz gereksiz yorum yapmayın. Arkadaşınız kullanıyorsa yorumu o yapsın siz değil. Bada 2.0 kullanıyorum hiçbir sorun yok gayet güzel. Isteyen kies'i bekler isteyen zaten aylar önce çıkmış beta ve yeni rc sürümleri kullanır. Nokia 603 yada x5'in wave serisiyle yarışması imkan dahilinde değildir. Tek sorununuz güncellemeyse biz bu telefonların keyfini çıkarırken siz güncelleme yükleyin.

kendi kullaniyor yada arkadasi kullaniyor.burasi bilgi paylasim sitesi arkadasim.kimsenin haddi degildir sen kullanmiyorsun arkadasin kullaniyor o yazsin,gereksiz yorum yapmayin diye bir sey yok vede bu lafi söylemek kimsenin haddine degildir.bazi insanlarin gereksiz aciklamalarindan dolayi bole icerigi guzel siteler lackalasiyor ya deli oluyorum.

Üst Alt